Afrikai party a Flörtben

Vágólapra másolva!
A siófoki Flörtben egy burundi dj és afrikai táncosok biztosítják az afrikai hangulatot. A sárándi M47-ben Marco Nastic Szerbia és Montenegróból, a kiskukmajsai Alcatrazban az olasz Rino Cerrone, míg a Kasmhirban cseh dj-k állnak a pult mögé.
Vágólapra másolva!

Lássunk pár - legalábbis lineupját tekintve - kisebb bulit. Ice Blue pénteken: az M47 új, "színes" sorozatának keretében Toky, Smith és Zsíros mellett a sárándi közönség egyik kedvence, a szerb-montenegrói Marco Nastic zenél.

Másnap a budapesti Kashmir Underground (IX. kerület, Üllői út 51.) cseh dj-ket lát vendégül, jelesül Dahót és Nika 77-et, rajtuk kívül Technodeluxe és Skank áll a majd a pultban. A Penetration nevű bulira egy ezres a beugró.

Szombaton még mindig a tehcnóé a főszerep a kiskunmajsai Alcatrazban, ahol az olasz Rino Cerrone, továbbá Marc Times, Sigee, Kiri és a helyi rezidens, Just-inn üti össze a Sunrise Partyt. Ezerötszázért bent lehetünk.

A siófoki Flörtbe afrikai hangulatot ígérnek a szervezők, részint a táncosoknak, kongásoknak, részint pedig Murvin Jaynek köszönhetően. A burundi születésű house-dj előtt-után Lauer és Danny L pakolja a lemezeket. Mindez kétezer-nyolcszáz forintért.