Fopolgarmester.hu: Demszky-ellenes oldal indult

Vágólapra másolva!
"Demszkynek mennie kell", olvasható a fopolgarmester.hu honlapon, amit a Fidelitas, a Fidesz ifjúsági szárnya indított. A honlap készítői hat témában vádolják a jelenlegi főpolgármestert, aki az SZDSZ színeiben indul az októberi választásokon. Demszky tehet a dugókról, a felújításra szoruló panellakásokról és a gazdasági bűncselekmények számának emelkedéséről - áll az oldalon.
Vágólapra másolva!
Forrás: ORIGO
Demszky elhagyja a fővárost

Honlapot nyitott a Fidelitas Demszky Gáborról www.fopolgarmester.hu címen. Egy kis intróval nyit az oldal, amelyben Demszky egy Volkswagen Passattal hagyja el a füstöt okádó gyárakkal teli fővárost, majd megérkezik Budakeszire, amelyet kacsalábon forgó kastély és néhány fa jelképez az animációban.

A honlap szerkezete és felépítése a Demszky.hu-val azonos: első ránézésre úgy tűnik, mintha Demszky Gábor megbízásából készítették volna, mivel a bal felső sarokban ott a fényképe (igaz nem túl előnyös), alatta a honlap címe olvasható (fopolgarmester.hu), középen pedig egy hírblokk, . A tartalmat megnézve viszont látható, hogy minden egyes mondata Demszky Gábor leváltásáért kampányol.

fopolgarmester.huhttp://www.fopolgarmester.hu

Így érvként hozza fel, hogy Demszky elköltözött Budapestről, nem a városában adózik, eladta a gáz, csatorna és vízműveket, de nem számolt el a bevétellel.

Hat témában olvasható, hogy miért kellene változás a főváros élén: közlekedés, kosz, levegő, lakáshelyzet, bűnözés, betegségek. Így az is benne van, hogy 300 százalékkal növekedett az embercsempészet, duplájára nőtt a pénzhamisítások száma, nőtt a gazdasági bűncselekmények száma, Demszkynek róják fel többek között a budapesti panelhelyzetet (60 ezer panellakás felújítása szükséges). A dugókról is Demszky tehet, mivel 12 év alatt képtelen volt megszervezni a közlekedést - áll a honlapon.

Jópofa ötlet ez a honlap, belefér a kampányba, azonban a tartalmában számos csúsztatás szerepel, ezekre a demszky.hu honlapon fogunk reagálni - mondta Nyári Krisztián, Demszky kampányfőnöke.

Demszky Gábor honlapjahttp://www.demszky.hu/intro.html