Kenderesi nem olyan elvetemült, mint Hosszú

Olimpikonok hazajövetele
Kenderesi Tamás az olimpiai csapat hazaérésekor rajongókkal fotózkodik a SYMA csarnok előtt.
Vágólapra másolva!
Szász Emese Neymarék meccsén is szurkolt az olimpián, Kenderesi Tamás Horvátországi nyaralásra készül, derült ki az aranygéppel érkező olimpikonok fogadásán a Syma-csarnokban.
Vágólapra másolva!

Szurkolók százai várták szerdán a Syma-csarnokban a Rióból az aranygéppel hazaérkező olimpikonokat. Szász Emese párbajtőrvívó az első magyar géppel utazott Brazíliába, ahonnan az utolsóval tért haza, így bőven volt ideje szurkolni is. "Természetesen a vívók összes versenyén ott voltam, de Hosszú Katinka második aranyérmét is élőben láttam. Kimentem a magyarok vízilabdameccseire, és bár a focidöntőn nem volt magyar érdekeltség, azt is a stadionból néztem végig. Nagyon jól éreztem magam. Most jön a pihenés. Még nem volt időm átbeszélni a mesteremmel, mennyi időm lesz rá, de remélem, belefér a nyaralás, mert nagy szükségem lenne rá" - mondta a Borsnak.

Egyelőre a Rióban három aranyat nyerő Kozák Danuta is csak reménykedik a nyaralásban, a 200 pillangón bronz­érmes Kenderesi Tamás viszont már készül Horvátországba. "Nem szeretnék egy darabig uszodát látni. Én nem vagyok annyira elvetemült, mint Katinka, aki a verseny után már két nappal is medencébe csobbant, és nekilátott az edzésnek" - nyilatkozta a 19 éves úszó, akinek hamarosan testvére születik.

Kenderesi szavaiban azért lehet valami, Hosszú Katinka ugyanis már csütörtök reggel bejelentette, hogy utazik Párizsba, a Világkupa-sorozat első állomására.