Félelem és reszketés a hullámvasúton

Vágólapra másolva!
Hullámvasúti félelemlegyűrő tanfolyamot indít egy német vidámpark. A kurzus nem túl hosszú, mindössze egynapos, és egy képzett pszichológus tartja. Terápiának nem nevezné okítását, mivel - mint mondta - "a hullámvasutazás nem kötelező".
Vágólapra másolva!

A tanfolyamot nem olyanok kezdeményezték a vidámparknál, akik félnek felülni a hullámvasútra, hanem olyanok, akik kellően bátrak hozzá. Barátaik viszont félősek, és nem hajlandók felülni velük, amit viszont a bátrak nagyon szeretnének elérni, hogy együtt sikoltozhassanak.

Forrás: MTI

A tanfolyam megpróbálja megtanítani, hogy miként lehet megszabadulni a félelemtől, vagy legalábbis visszaszorítani azt. A vidámparknak érdeke, hogy minél többen üljenek fel a hullámvasútra, ezért is szervezte meg a tanfolyamot.

Az is igaz viszont, hogy a hullámvasutazás sava-borsa éppen a félelem - bár csak ha nem túlzottan erős ez az érzés. Mármost, ha a pszichológus túl bátrakká képezi hallgatóit, akkor félő, hogy egyáltalán nem fognak félni, és azért nem ülnek majd fel a hullámvasútra, mert úgyis csak elszunyókálnának rajta, mint ahogy Mr. Bean tette egyik filméjében.

Ajánlat:

Tom Cruise, az ősz hajú gyilkos
Száguldozó sztárok
A Szex és New York hősnője tudja a titkot
Hírességek bizarr fagylaltja