VV Györgyi képernyőre vágyik

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: ==
Forrás: ==

Bár két hónapja vége a műsornak, még mindig napi 2-3 ezer látogatója van a VV site-nak és sok e-mailt is kapunk. Egy része téged követel vissza.
Én is nagyon örülnék, ha visszatérhetnék a képernyőre. Az valószínű, hogy lesz munkám ősztől az RTL-nél, de fogalmam sincs, hogy pontosan miféle. Hogy a háttérben tevékenykedem majd, vagy a képernyőn leszek? Nem tudom. Várakozom. Igazság szerint nem szeretnék mindenáron a képernyőn lenni, de hajlandó lennék kompromisszumokra. A lényeg, hogy olyat csináljak, ami én magam vagyok és mellette jókedvvel tudom tenni.

Van már konkrétum? Divatmagazin, éjszakai műsor, akármi?
Semmi biztos nincs. De mivel valóságshow-ból jövök, az az én tévés közegem, szeretnék a VV3 háza táján tevékenykedni. Persze divattal kapcsolatos műsort is vezetnék, vagy lakberendezéssel összefüggőt - bár, utóbbit már elhappolta Szabi. De úgy érzem, hogy a heti egy, rövid alkalom nem volna elég. A BeleValóVilág esetében is eleinte heti két műsorom volt, hétfő és péntek éjjel. Aztán jött Pongó és át kellett engedni neki a pénteket. Ez kissé fájt nekem, mert éppen elkezdtem magam jól érezni a műsorban.

Az éjszakázás ment?
Nem volt probléma, én éjszakai típus vagyok. Akkor vagyok éber, éjszaka vagyok igazán jó passzban. A szerkesztőségben nappal is jó hangulat volt, de éjszaka volt az igazi. Amúgy én a valóságshow műfaját szeretem, szinte meg vagyok őrülve érte. Szerintem ez hiányzik az embereknek, a reality, vagy a valóságon alapuló műsor. Sokan lenézik a műfajt és mégis a képernyőt lesik. Nekem is többen mondták, hogy nem nézték a ValóVilágot, mégis minden apró részletre emlékeztek.

Nyaralás?
Most is épp a Balatonon vagyok. Keresztanyámnál üdülök, itt napozgatok a kertben. Ő engem elkényeztet, eszem-iszom egész nap. Kisgyerekkorom óta minden évben ide jövök nyaralni, úgyhogy Balatonfenyves minden részét ismerem. Víz valóban nincs sok a tóban és mivel én szinte itt nőttem fel, ez nekem nagyon fáj. Az ember ránéz és - úristen! - látja, hogy pár év múlva semmi nem lesz a tóból, csak homok. Nem is nagyon szoktam kimenni a partra, inkább itt napozok a nagy és gyönyörű kertben. A Villánál lényegesen nyugisabb.

Szerelmi élet rendben?
Igen. A párom most ugyan nincs itt, de ő hozott ide és ő visz majd haza. Kapcsolatunk egy pár hónappal ezelőtt kis léket kapott, de sikerült betapasztani a lukat, így most igen jóban vagyunk. Bár nem hagyományos kapcsolatként működik a dolog, szeretjük egymást. Róla elég annyit írni, hogy rádiós fiú.