Tokaj: kis eső és nagy buli

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: --

A képre kattintva látható lesz az 1. fotógaléria.

Erős volt a zenei mezőny, szokás szerint. Fellépett Ganxsta Zolee és a Kartell, az Irigy Hónaljmirigy, a Zanzibar, a Kispál és a Borz, a Tankcsapda, az Anima Sound System, egyszóval a hazai könnyűzene krémje. Több színpad, kétszáznál is több program várta a szórakozni vágyókat.

Aki járt már ilyesféle ifjúsági fesztiválon, mint amilyen a Hegyalja, a Wanted, az EFOTT, az tudja, hogy semmin nem szabad meglepődni: itt normális, ha valaki gázmaszkban fején, úszógumival derekán és búvártalppal lábán ugrál a sörsátrak közt, teljesen elfogadott, ha egy felettébb pityókás hobó jézusnak öltözik, fehér lepedőbe csavarja magát és úgy papol vagy dalol egy faágon ülve. Nem szabad meglepődni, ha a sátrunkban egy soha nem látott, vadidegen szakállas pali alszik, "no drugs" matricával a homlokán, teniszütővel kezében és macskával a hasán - inkább örüljünk neki, hogy nem távozott még, hálózsákunkkal a hóna alatt! Az ilyesfajta rendezvényeken egészen hétköznapi jelenet látni Dopemant esetleg Uhrin Benedekkel, amint épp szkanderoznak vagy a lányokat stírölik. A Hegyalja Fesztivál is kiváló lehetőség volt az ismerkedésre, ilyen helyeken gyorsan mennek ezek a dolgok, nem kell sokat görcsölni.

Ha kint voltál és nem tudod, hová kódorgott el barátod/csajod péntek este, vagy nem emlékszel, hogy mit tettél szombat éjjel, a nyolcadik csapolt után - akkor nézd meg a képeket, talán választ kapsz a benned hatalmas kérdőjelként meredező kételyekre.

Forrás: --

A képre kattintva látható lesz a 2. fotógaléria.