Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Sandra újra énekel

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Sandra 1962-ben született a német Saarbrücken városában, ahol tagja lett az Arabesque nevű lánycsapatnak. Ekkor ismerkedett meg későbbi férjével, Michael Cretuval, akivel a közös munka meghozta gyümölcsét: Sandra Maria Magdalena című 1985-ös debütáló szólófelvétele egyből első lett Németországban, ráadásul rövid idő alatt meghódította vele az európai diszkók közönségét is. Ahogy tette az ezt követő In The Heat Of The Night, Heaven Can Wait vagy Midnight Man című kislemezeivel is. Sandra 1989-ig évente jelentkezett új albummal, a következő évben azonban a családfenntartó Michael Cretu került előtérbe Enigma nevű egyszemélyes vállalkozásával.

Az 1995-ös Fading Shades óta csupán egy Best of válogatás jelent meg az énekesnőtől, tavaly pedig mindössze egy maxit készített.
Sandra május 2-án megjelenő 11. nagylemeze, a Wheel Of Time stílszerűen 11 számot tartalmaz majd, köztük a címadó nótát. A dalok egy része ezúttal feldolgozás, mint a Depeche Mode tavalyi Freelove című slágere, a Talk Talk-féle Such A Shame, az Inker & Hamilton duótól megismert Motivation vagy a Mike & The Mechanics klasszikusa, a Silent Running. A Such A Shame maxija már április 3-a óta a boltokban van, rajta két remix mellett az instrumentális változattal.

Ajánlat
Sandra oldala
Such A Shame
Hírek az énekesnőről

Szeretné meghallgatni régi dalait?

Sandra Greatest Hits

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről