Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A meztelenkedés a legjobb reklám

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A minap az Andrássy úton rohangált két svéd rendező egy szál férfiasságban, mondván, hogy filmjüknek - a múlt héten bemutatott Vesszőfutásnak - némi reklámot csapjanak.

Dave Lee és Becky Wicks a stúdióban
MFM Rádió

A finn környezetvédelmi miniszter asszony is túlöltözöttnek találtatott, amikor felkérték a 400 ezres példányszámban megjelenő Helsingin Sanomat nevű magazin munkatársai egy fotózásra Test és lélek című rovatuk számára. Az 50 éves Satu Hassi nem sokat gondolkodott, ledobta a ruháit - tegyük hozzá, nemes cél érdekében. Túl egy legyőzött mellrákon, ily módon akarta figyelmeztetni az embereket, hogy nem érdemes hosszú távon fittyet hányni szervezetük jelzéseire. Most - bár a munkájával járó nyomás nem csökkent - jógázik a megerőltető tárgyalások szüneteiben. Hassi egyébként 1999 óta Finnország környezetvédelmi minisztere, éveken át küzdött a finn atomerőmű felépítése ellen - sikerrel.

A változatosság kedvéért Ausztráliában is levetkőzött 12 szakács, és még csak nem is a meleg miatt. Rennie Ellis fotóművész kért fel egy tucat fakanálbajnokot arra a nemes feladatra, hogy néhány konyhai kelléken és ebédhez szükséges hozzávalón kívül mást ne aggassanak magukra, majd pedig álljanak modellt neki. Az így elkészített képeket jótékony célra szánják: az egyik hotel aulájában március 14. és április 2. között tekinthetik meg az érdeklődők, a bevételt a hátrányos helyzetű gyermekek kapják.

Korábban
A meztelenség mítoszai
Litván kosarasnők figyelemfelhívó aktja

Biztos a meztelenkedés a legjobb reklám? Olvasson utána:
Ogilvy a reklámról

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről