Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szerdai tévé ajánló

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Majd ha fagy
(színes amerikai-kanadai vígjáték)

Az alaszkai Mystery város egyik elszármazott és egyetlen híres polgára szellemes cikket írt a népszerű Sports Illustrated magazinba. A korántsem hízelgő sorok a hokicsapat hiábavaló szívósságát és nevetséges küzdelmeit emelik ki. Valaki fantáziát és persze üzletet lát egy óriási meccs megszervezésében. Meghívják a New York Rangerst a Mystery ellen játszani: micsoda poénokra van kilátás! A helyi hokicsapat néhány tagtól eltekintve (Russell Crowe) kutyaütő banda, edzőstül. A város apraja-nagyja kis időre eltemeti a belterjes viszályokat, hogy ne égjenek le élőben, az egész világ előtt.

20:00, Szerda HBO

Káma-Szútra
(színes indiai romantikus dráma)

A cím a szerelem híres-hírhedt tankönyvére utal, a film maga azonban a 16. században játszódó romantikus mese, amely szerelemről, féltékenységről, rivalizálásról, életről és halálról szól.

Tara hercegnő és Maya, a szegény szolgálólány, gyerekkoruk óta játszótársak, szinte együtt nevelkednek.

Az ambiciózus Maya elcsábítja Tara királyi férjét a nászéjszakájukon, elzavarják a háztól. Kalandos fordulatok után mégis a főúri udvarba kerül, s újra vetélytársa lesz Tarának. De Maya már mást szeret.

20:05, Szerda m1

Dave
(színes feliratos amerikai romantikus dráma)

Az Egyesül Államok elnöke (Kevin Kline) szélütést kap, miközben kolleganőjével "túlórázik". Az az elnök hasonmásának kell beugrania a nyilvános szerepléseken. Vajon elboldogul-e a kisember, józan eszére és régi cimboráira hagyatkozva a legnagyobb horderejű döntéseknél is. A feleség (Sigourney Weaver) gyanakodni kezd.

21:10, Szerda TV2

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről