Mai tévé ajánló

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

BorosBochkor show

Az "Ördögi Páros": Boros Lajos és Bochkor Gábor látványos show-jukban televíziós kollégák bakijaiból válogatnak, és a budapesti olimpiáért kampányolnak. A stúdióba meglepetés sztárvendég érkezik. Akiről sok minden kiderül a BorosBochkor Show leleplező "dokumentumai" alapján.

20:30, Szerda TV2

A bolygó neve: halál
(színes amerikai sci-fi)

Az Alien sorozat első része, a Nyolcadik utas: a Halál végén Ripley-nek (Sigourney Weaver) az utolsó pillanatban sikerült megmenekülnie. A James Cameron (Terminátor) rendezte második részben 57 évvel később egy mentőhajó talál rá az űrben keringő Ripley-re . A Földön a hibernálásból lábadozó Ripley megtudja, hogy annak idején egy emberi kolóniát telepítettek arra a bolygóra, ahol őt és társait annak idején megtámadta az ismeretlen szörnyeteg. Miután a földi kutatóbázis minden kapcsolatot elveszített az odatelepített emberekkel, Ripley-t egy sereg felfegyverzett harcos kíséretében visszaküldik a távoli bolygóra, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljanak a félelmetes idegennel és megmentsék a túlélőket. A landolás után nem sokkal elszabadul a pokol.

21:20, Szerda RTL Klub

Az Eastwick-i boszorkányok
(színes amerikai vígjáték)

New England egyik kisvárosában él a három, különféle módokon megözvegyült barátnő, Alexandra (Cher), a fekete hajú szobrásznő, Jane (Susan Sarandon), a vörös hajú csellótanárnő és Sukie (Michelle Pfeiffer), a szőke újságírónő. Baráti összejöveteleik során lassan rádöbbennek, hogy különleges képességekkel rendelkeznek, és mi másra is használhatnák jobban boszorkánytudományukat, mint hogy megidézzék az áhított nagybetűs Férfit, mivel ebben a típusban városuk igencsak szűkölködik. Ám arra egyikük sem számít, hogy aki hívásukra megjelenik, az maga az Ördög (Jack Nicholson).

21:40, Szerda TV2