Vasalásra csábít a szexi vasalódeszka

Vágólapra másolva!
Egy walesi cég világrengető ötlettel állt elő annak érdekében, hogy rávegye a férfiakat, osztozzanak a házimunka terheiben a nőkkel. Olyan vasalódeszka-huzatokat forgalmaz ugyanis, amelyeken bikiniben nyújtózó csinos modellek fotói vannak, akikről vasalás közben szó szerint leolvad a bikini.
Vágólapra másolva!

Forrás: www.sillyjokes.co.ukA szexi fotóban gyönyörködő férfiaknak nem is kell hosszú ideig vasalniuk, hogy a csinos modellekről eltűnjön az apró bikini, és teljes meztelenségükben kínálják magukat a szorgos vasaló kezeknek.

Az egyik legfelkapottabb darab a brit modell, Jordan képmását viselő vasalódeszka-huzat, amely a férfiak körében kétségtelen népszerűségnek örvend. Speciális tintával vitték fel a huzat anyagára a fotókat, amelyek hő hatására eltűnnek.

A Reveal All Ltd. cég nem csak a férfiakra gondolt, ugyanis kaphatóak férfi modelleket ábrázoló huzatok is. Az ötletgazda Jason Carr elmondta, hogy ezelőtt két évvel pattant ki az ötlet a fejéből, és eredetileg a fiatalabb generációt akarta megcélozni a termékkel. Kiderült azonban, hogy a legbuzgóbb vásárlók a középkorú férfiak és nők.

A huzat nem olcsó, ugyanis a speciális tintát Japánból kell importálnia a cégnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!