Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Garzon-sanzon

Vágólapra másolva!
Mitől lesz otthonos és egyedi aprócska lakásunk? Hogyan dolgozzunk, éljünk és aludjunk egy szobában? Sokat segíthet egy színes függöny, paraván vagy dobogó, egy csipet fantáziával fűszerezve.
Vágólapra másolva!

Minél kisebbek a lakásban a szobák, annál nagyobb teher nehezedik rájuk. Különböző funkciókat kell betölteniük, ehhez azonban ésszerű berendezésre van szükség. A következő oldalakon három garzonlakást mutatunk be.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
A gardróbban nemcsak polcok, de egy önálló ruhásszekrény is találhatóA dolgozórész polcokból, illetve egy nyitott szekrényből áll, így minden fontos iratnak jut hely

A hálószoba és dolgozószoba vagy hálószoba és gardrób kombináció egyre elterjedtebb, de az, hogy egy 17 m2-es szoba három különböző funkciót is betöltsön, nehezebben megvalósítható.

Forrás: HomeGarden
A válaszfalnál elhelyezett ágy a kényelem igazi megtestesítője

A T alakú MDF válaszfal három szakaszra osztja a szobát: a nagyobbik részben a hálót, a két kisebbikben pedig a gardróbot és a dolgozószobát rendezték be.

Forrás: HomeGardenA stabilitás érdekében a válaszfalak kétrétegűek, amelyeket előbb egymáshoz ragasztottak, majd összecsavaroztak. A falakhoz és a padlóhoz a konstrukció szintén csavarokkal, illetve sarokvasakkal van erősítve (egymásra merőleges síkot zárnak be).

A szoba, noha eléggé tele van zsúfolva, nem hat rendetlennek. A két kisebb rész tartalma alig-alig látszik ki a vidám sárga válaszfal mögül, a hálószobában pedig csak az ágy meg két éjjeli asztal található.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről