Fogas kérdés

Vágólapra másolva!
Hova akasszam a kabátom? Hova tűnt már megint a kulcsom? Sehol nem fér el a táskám! Ha hasonló gondokkal küzdesz, akkor mi most segítünk, hogyan próbáld ötletesen és stílusosan megoldani a mindennapi tároló- és fogasgondjaidat.
Vágólapra másolva!

1. Levéltároló és kulcsszekrény

Helyet találni az apróságoknak nem kevésbé nehéz, mint a nagyobb dolgoknak: apró tárgy eleve sok van egy lakásban, rendetlenséget okoznak, és gyakran elvesznek. Összegyűjteni őket segít az ezüstlakkal bevont fém fali kulcsszekrény, illetve a levéltároló.

2. Cédrusfa falifogas

Az alábbi tárgy valami kellemes dologra, de nem fogasra hasonlít. Lágyan hullámzó vonalaival hódít, és - a látszat ellenére - egyáltalán nem törékeny. Cédrusfa furnérból készült, színárnyalata alapján kitűnően harmonizál a fabútorokkal.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
1.2.

3. Szeméttároló

Sokan használnak füles műanyagzacskót vagy bevásárlószatyrot a szemét tárolásához. Eredeti megoldást jelent a Progetti által készített végtelenül praktikus zacskótartó fémszerkezet, amelybe most már akár az egész szekrény tartalmát beledobálhatjuk.

4. Kirakó

A Driade HOOK fogasa gyerekeknek való kirakójátékra emlékeztet. Gardróbok remek kiegészítője lehet, de az előszobában is elhelyezhetjük.

Hazai forgalmazó: WAM Design

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
3.4.

5. Mi lehet ez?

Ha első ránézésre nem egyértelmű, akkor eláruljuk, hogy ez a tárgy egy függő hangfal. A Nac Sound által gyárott szokatlan konstrukció hatalmas előnye, hogy a hang egyenletesen terjed a szobában. A kerámia természetes színe egyáltalán nem tolakodó.

6. Mini-szlalom fogas

Ezek a sokszínű "kígyók" rendkívül kifejezők. Festett fémből készültek, és vízszintesen vagy függőlegesen egyaránt elhelyezhetők. A leghatásosabbak, ha legalább három darab van belőlük rögzítve valamilyen egyszínű, világos falra

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
5.6.

7. Asztal-kincs
Az ágy melletti Beatrice kisasztal előnye rögtön szembetűnik: a falhoz van rögzítve, mindemellett tökéletesen funkcionális.

Gyártó: Misura Emme; hazai forgalmazó: Nikoletti Design

Forrás: HomeGarden
7.

A cikkben bemutatott lakáskiegészítők minőségéről, áráról, kérjük, tájékozódjon az üzletekben.