Eladósorban lévő lányát a kertjében hirdette

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Massachusetts állambéli Southbridge-ben élő Donna Wood elmondása szerint lélektársat keres 22 éves lányának, Karah-nak, akinek utóbbi évekbeli romantikus választásai igencsak kívánnivalót hagytak maguk után, legalábbis az anya szerint. Az anyát az NBC sorozata, a Ki akarja férjül az apám? ihlette, amikor hirdetést adott föl a helyi lapban, és előkertjéből is árusította lánya kezét, és egy olyan férfit keresett, aki szeret moziba járni, lovagolni, nagyokat sétálni, szereti a vízisportokat és tökéletes úriember. "Legutóbb a lányom egy olyan férfival randevúzott, akit tetőtől talpig tetoválások borítottak, és ijesztő volt amúgy is, ráadásul sokkal idősebb a lányomnál. Karah-nak nincsen ízlése a férfiakhoz" - mondta a buzgó anya.

A hirdetésre önéletrajzzal és esszével lehet jelentkezni. Miután az anya a kérőket leellenőrzi a rendőrségen, és egy kis időt eltölt mindegyikükkel, ő, férje és két barátja fogja kiválasztani a férjet. Karah és a jelölt egy romantikus éjszakát kapnak aztán egy közeli hotelban, és ezután a lánynak még van némi beleszólása - akarja-e a szülei által kiválasztott férfiút.

Karah Devlin beismerte, hogy választásai eddig tényleg szerencsétlenül alakultak, és szívesen kipróbálja szülei választottjait is.