Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szünidei Matiné-sorozatok

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Klasszikus gyerekmatiné, kellemes olcsó családi ebéd a kerthelységben
Vasárnaponként 11 órától

A klasszikus mesefilmek között láthatóak például a Kis Muk, a No megállj csak!, vagy a Keménykalap és krumpliorr. Akik vágynak a régimódi, kicsit nyugodtabb, csendesebb, "meseszerűbb" mesére, nagyon jól fogják érezni magukat. Ezek a mesék már 3-4 éves kortól is élvezhetők.

Gyerekmatiné
Szombatonként 14 órától

A nyári szünet napjaiban sok szülő nem tud napról napra újabb és újabb elfoglaltságot kitalálni gyermekei számára. Számukra jelentene közös családi szórakozási lehetőséget a már nem legfrissebb kommersz gyerekfilmek kedvezményes vetítése., mint például a Dzsungel könyve 2., Malacka a hős, Jégkorszak.

"Olvasó napló" matiné
Csütörtökönként 16 órától

Minden diák álma teljesül, ha a nyárra feladott kötelező olvasmányokat moziban megnézheti. A matiné keretein belül hétről hétre egy újabb művet tekinthetnek meg a diákok a kötelező olvasmányok listájáról: Légy jó mindhalálig, Édes Anna, Szent Péter esernyője, Tanár úr kérem, Úri muri.

Ifjúsági matiné
Keddenként 16 órától

Az ifjúsági matinén, a gyerek matinéhez hasonlóan, olyan filmeket vetítenek, amelyeket már a többi mozi levett a műsorról, de a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvend, és érdeklődésre tarthat számot a kedvezményes vetítésük: Gyűrük ura, Billy Elliot, Tesó, Harry Potter.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről