Leleplező film készült McCartney feleségéről

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A készülő dokumentumfilmről a Daily Mail újság adott hírt, amelyben közölt egy fotót a volt modellről fénykorában, mellette pedig Heather 1989-es, első házasságkötésének fotóját, amikor Alfie Karmalhoz ment feleségül. Az újság szerint a dokumentumfilm úgy festi le Sir Paul McCartney feleségét, mint "hazudozós érdekember, akinek régi vágya volt, hogy becserkésszen egy gazdag férjet".

Május 6-án a The Sun bulvárlap fotókat közölt Heatherről, amikor az első modellmunkáján megmutatta bájait, és amely fotót állítólag első férje, Karmal készített. A fotókat a filmben is bemutatják, Karmal pedig volt feleségéről nyilatkozik. Elmondja, hogy mennyire megdöbbentette felesége gyakori eltűnése, és hogy egyszer egy ismeretlen származású sportautóval került elő.
A filmben nyilatkozik egy bizonyos Ros Ashley, aki gazdag arabok konzumnője volt, és aki állítja, hogy a 18 éves Heathert egy sor gazdag üzletembernek mutatta be. Szerinte Heather egyetlen ambíciója az volt, hogy gazdag pasit találjon magának, mindegy hogy arab, angol vagy spanyol, a lényeg az volt, hogy anyagiakat és státust nyerjen vele.

Karmal nővére is nyilatkozik egykori sógornőjéről. Szerinte Heather destruktív, és olyan, mint az imádkozó sáska, ha a férfiakról van szó. Az ominózus dokumentumfilmet készítő Channel 4 szóvivője elmondta, az előkészületek során többször tanácskoztak Heather ügyvédeivel, és a filmet minden fenyegetés ellenére vetíteni fogják ma este.