A Marc Jacobs-reklámfotókon Winona lopja a ruhákat

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Winona: mint akit éppen rajtakaptak

Az ötlet provokatív, ugyanakkor nagyon eredeti volt: felkérte Winonát, hogy viselje az általa tervezett ruhákat a cég tavaszi/nyári kollekciója kampányának keretén belül. A fotók mindenikén ügyesen elhelyezett utalás van a bolti lopás emlékezetes mozzanataira.

Így például az egyik kedves fényképen Winona egy öltözőfülkében látható, arcáról a rajtaütés meglepetése sugárzik. Egy másik divatfotón a sztár egy Marc Jacobs kardigánban pózol, mellette egy szatyor teletömve ruhákkal, másik oldalán egy kisasztal, rajta ollóval, ami egyértelmű utalás arra, ahogyan a Saks Fifth Avenue-i üzletben eltávolította az elcsent holmik címkéit. "Azért kértem meg Winonát, hogy vegyen részt a reklámkampányomban, mert láttam a fotóit és a ruháit, amiket a tárgyalásokon viselt, és nagyon szép volt" - nyilatkozta Marc Jacobs.

Amikor Jacobs felkérte a színésznőt a munkára, az válaszul virágokat és egy üdvözlőlapot küldött, amelyben leírta, mennyire megtisztelőnek érzi a felkérést. Winona Ryder nagy rajongója a divattervező ruháinak, a bolti lopása alkalmával egy Marc Jacobs-ruhát is begyömöszölt szatyrába, amely 760 dollárt ért.