Nick Nolte elvonóintézetbe vonult

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A már kétszer is Oscar-díjra jelölt színész önként vállalta a gyógykezelést, hogy megfelelő szaktanácsadásban részesülhessen - mondta Paul Bloch, Nolte szóvivője.
Azt nem lehet tudni, hogy a sztár mennyi időre tervezi a kezelést. - Addig lesz ott, amíg jónak látja - mondta Bloch.

A híradások szerint a 61 éves Nolte szeptember 14-én jelentkezett be a Silver Hill-i klinikára, azaz három nappal azután, hogy a Kalifornia állambeli Malibu rendőrei letartóztatták, mivel Nolte cikcakkban vezette 1992-es Mercedes-Benzét az úttesten. A meglehetősen csapzott külsejű Nolte, a rendőrök állítása szerint, tücsköt-bogarat összebeszélt, amikor megállították a kocsiját. A színészt ittas vezetésért fogják bíróság elé állítani október 28-án. Addig is a Silver Hill-i intézet lakója, ahol olyan szakértők próbálnak meg segíteni neki, akik már Billy Joelt is sikeresen gyógykezelték. Nolte régebben igen sokat ivott, de pár évvel ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy ez a szokása már régen a múlté - és a nagyközönség hitt is neki.

Silver Hill Hospitalhttp://www.silverhillhospital.com/The Hulk.comhttp://www.thehulk.com/Nolte új filmjének hivatalos honlapja

Nolte karrierje az 1990-es években kezdett a magasba emelkedni, amikor két ízben is Oscarra jelölték: először 1991-ben a Prince of the Tides-ban nyújtott alakításáért, majd 1998-ban az Affliction-ért. A legutóbbi időkben Nolte a Hulk című filmen dolgozott, melyet Ang Lee rendez. Azt nem tudni, hogy elvonókúrája mennyiben befolyásolja a film bemutatóját, amit eredetileg 2003 nyarára időzítettek.