Venus Williams: a teniszpályán is a divat az úr

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Serena Williams

És nemcsak a teniszpályán meghatározó a divat, hanem a teniszezőnők is nagyon divatban vannak: Anna Kurnyikova például - akit a világ egyik legszexisebb sportolónőjeként szokás említeni - számtalan divatlap címlapján megtalálható. Daniela Hantuchovát pedig nemrégiben A Szlovák Láb-nak nevezték el, lélegzetelállító lába miatt, mely rendszerint színes kisnadrágból vagy teniszszoknyácskából bukkan elő a pályán.

A sport show-biznisze nem kell, hogy csakis gyorsan feltűnő csillagokra hagyatkozzon. "Látványsport vagyunk" - mondta Rochelle Rosenfeld ausztrál versenyző is, és ő is a fiatal teniszezőnőket említette, mint aki jól fel tudnak dobni, akár csak a külsejükkel is, egy-egy mérkőzést. "Ha az emberek csak azért jönnek a mérkőzésre, hogy lássanak minket, az már bőven elég ahhoz, hogy nagy tömeg gyűljön össze. Ez pontosan olyan dolog, hogy a legtöbb ember azért megy moziba, hogy Julia Robertset vagy hogy Brad Pittet lássa." A teniszdivatnak is megvan persze a maga története: 80 évvel ezelőtt Suzanne Lenglen volt a sztár, mivel teniszruhájából - a korabeli öltözködési normákat áthágva - izgatóan villantak ki kecses bokái, sőt, a hölgy még csak fűzőt sem viselt.

Serena és Venus estélyiben is jól mutat/noilapozo/presszo/20020709serena.htmlKurnyikova kihívó melltartóreklámban/noilapozo/presszo/20020624kurnyikova.html