Szerelmi marketing

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Öt perc alatt mindenki eldarálja, mennyi súlyfelesleg van rajta, a fenekén reng a háj és a cellulitisz, a szeme túl kicsi, az orra túl nagy, túl kevés haja van, a melle pedig megereszkedett. Sosem értettem, miféle perverz kielégülést okozhat ez a mazochizmus. Főleg akkor nem, amikor csinos és fiatal nők gyalázzák le magukat a béka tisztátalan ülepe alatti szintre. A csúcs azonban az, amikor partnerünknek adjuk elő a "de rusnya nő vagyok" formációt. Vajon sejtjük, hogy ilyenkor saját magunk alatt vágjuk a fát?

- Nem bírom elviselni azokat a nőket, akik szégyellik a testüket - meséli János. - Tudod, azt a típust, aki csak sötétben hajlandó szeretkezni, vagy gyorsan levetkőzik és bepattan a paplan alá. Kinek van kedve olyan nővel lefeküdni, aki saját magát nem érzi vonzónak?

Hát igen: a kérdés jogos. A férfiakat erősen befolyásolja a nők véleménye - ha állandóan fitymálja magát, és szüntelenül rámutat a hibáira, partnerének nem sok választása marad: előbb-utóbb egyet fog érteni Önnel.
Egyet szögezzünk le: a magabiztos ember, akár férfi, akár nő, mindig sokkal vonzóbb. Ha tehát rendszeresen legyalázza előtte a külsejét, önbizalomhiányával lerombolhatja az Önről kialakult pozitív képet. És minél gyakrabban mutat rá fizikai hiányosságaira, annál jobban szemet szúrnak majd a partnernek.
Azonkívül, ha szégyelli a testét, kedvese azt is hiheti (erről férfiak számoltak be!), hogy "mocskos dolognak" tartja a szexet. Attól pedig minden férfi retteg, hogy ő legyen az az "üzekedni akaró disznó", aki olyan dolgok művelésére presszionálja, amelyeket Ön undorítónak tart.
Próbálja meg levetkőzni a negatív beidegződéseket és tanulja meg szeretni saját testét! Ne aggódjon folyton amiatt, hogy partnere majd rájön a hibáira - valószínűleg eddig is tudta, hogy Ön nem tökéletes és mégis szereti. (Arról ne is beszéljünk, hogy általában a partner sem az a kimondott Michelangelo által faragott Dávid-szobor.)

Tartson be néhány alapvető szabályt:
- ne mutogassa neki a cellulitiszt a combján
- ne mondjon neki folyton ellent, amikor bókokkal halmozza el
- ne panaszkodjon amiatt, hogy már megint hogy néz ki!

Ha valamit nem szeret magán, vagy változtassa meg, vagy ha nem lehet, legalább ne hívja fel rá a figyelmet. Érdemes. Ön elégedettebb nő lesz, partnere pedig elégedettebb és büszkébb férfi.


A Facér Pasi válaszol
Bárcsak tudnák a nők férfiszemmel látni a világot, férfiaggyal gondolkodni néhány helyzetben! Addig, amíg erre nincs mód, inkább kérdezzünk meg egy pasit, hogy ő hogyan látja helyzetünket.

Korábban
Tükröm, tükröm, mondd meg nékem!
A legtöbb fiatal nő elégedetlen vagy kifejezetten boldogtalan az alakja miatt.
Karcsúnak lenni mindenáron
Útmutató a férfilélekhez