Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tíz kilóval könnyebb minden

Vágólapra másolva!
Amikor 11 kiló felesleg volt Marikán, kénytelen volt óvatosabban öltözködni, ezért olyasmiket viselt, amik eltakarnak ugyan, viszont ezekben a ruhákban idősebbnek és unalmasabbnak érezte magát. A több mint tíz kiló leadása után Marika úgy gondolta, végre eljött az ideje, hogy színesebb, vidámabb darabokba bújjon, fiatalosabb és nőiesebb legyen a megjelenése.
Vágólapra másolva!

Az átalakítást a hajviselettel kezdtük: a hajszín kicsit fakó volt, és a frizura is igényelt némi újraformázást. A búb megemeléséhez hajlakkra és egy kis tupírozásra volt szükség. Hajzselét használtam a formázáshoz, majd újabb adag hajlakkal rögzítettem a kívánt formát.

Modellünk sminkelését alapozással kezdtem. Ehhez krémes állagú folyékony terméket használtam, amivel bőrszín kiegyenlítő hatást értem el. Erre egy réteg könnyű porpúder került, amit egy nagyfejű ecset segítségével vittem fel.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara

Nagyobb kép

Nagyobb kép

Marikát a fehér felső optikailag szélesebbé teszi, az üde rózsaszín-narancssárga kendővel viszont határozottan friss, nyárias benyomást kölcsönöz

Marika szemöldökének rakoncátlan szálait csipesszel kiszedtem, ívét átalakítottam, majd szőkésbarna szemöldökceruzával megerősítettem. A szemhéj festésénél hússzínt használtam, a pillák tövétől a szemöldökcsontig vittem fel a kívánt árnyalatot. Ezt követte a zöld és barna kombinált szemhéjfesték, ami a szemnek mélységet adott, és amit a szemredőtől indulva egészen a szemöldökcsontig tettem fel. Sötétzöld és barna szemkihúzó ceruzával húztam ki a szemet a pillák tövénél, végül egy réteg vízálló, fekete szempillaspirállal festettem kis a pillákat.



Marika ajkait először egy közepes hússzínű szájkontúr ceruzával kihúztam, majd barack árnyalatú rúzzsal festettem ki. Végül egy csöppnyi rózsaszín szájfényt használtam, amitől az egész arc egy természetes ragyogást kapott.

Ami modellünk ruházkodását illeti, a monoton fehéret nyárias, üde színekre és mintákra cseréltem. A V-kivágás Marikának azért előnyös, mert nyújtja a nyakát, egy könnyű, narancsban és rózsaszínben pompázó nyári kendő pedig nemcsak impresszív és különleges, hanem még jótékony hatású is: takarja az erősebb felső kart és vállakat. A kiegészítők most fontos szerepet kaptak: a nagy klipsz segít abban, hogy a szépen kikészített arcra irányuljon a figyelem!

Marika példája is bizonyítja, hogy téves az az elképzelés, miszerint csak a fekete vagy más sötét szín az, ami takar. Nyugodtan viselhetsz vidám, pajkos színeket akkor, ha a ruha szabása és stílusa helyénvaló. Ügyelj arra, hogy a fazon ne legyen túl szűk és feszes, ami még inkább kiemeli a tökéletlenségeket. Az is sokat segít, ha magas sarkú cipőt viselsz, és ügyelsz a tartásodra. Ha kihúzod magad, alakod nyúlánkabbnak tűnik!

Ezek mellett egy trendi táska vagy egy napszemüveg is segít megadni mindazt a pluszt, amiből a személyiséged tükröződik. De ez mind nem elég, ha nincs meg benned a helyes hozzáállás, az a magabiztosság és harmónia, ami sugárzik belőled, csakúgy, mint Marikából!

Nyerj smink- és imázstanácsadást!

Minden hónapban egy kedves olvasónk megnyerheti azt a lehetőséget, hogy részt vegyen Lyn de Gara átváltoztató tanfolyamán. A jelentkező hölgyek között kisorsolunk egy ingyenes smink- és imázstanfolyamra szóló belépőt. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy, az alábbi adatokat tartalmazó jelentkezést - egy nem túl régi fotót mellékelve - e-mailben elküldeni Lyn de Gara címére: lyndegara@axelero.hu

A szükséges adatok: név, telefonszám, e-mail cím, kor, rövid leírás arról, hogy miért jelentkezik a tanfolyamra, mit vár tőle, és milyen változást vár a tanfolyamtól (esetleg: milyen alkalomra szeretne sminket, öltözködési tippeket). A levél mellé kérünk csatolni egy nem túl régi portréfotót (jpg/jpeg formátumban).
A havi sorsoláson nyertes olvasónkkal a tanfolyam után interjút készítünk, és természetesen a változás előtti, utáni fotóját is bemutatjuk.

A jelentkező olvasó pályázata beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy fotóit az [origo] Női lapozó rovatában közöljük, és vállalja, hogy "átváltozásának" élményét megosztja az olvasókkal.
A jelentkező által megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, adatok) szigorúan bizalmasan kezeljük, a tanfolyam meghirdetőin kívül másnak át nem adjuk.

A nyertesek átváltozásáról készült fotókat és a velük készített interjút a következő oldalakon találjátok:
Első nyertesünk Farkas Hajnal.
Második nyertesünk Wéber Mónika.
Harmadik nyertesünk Takács Marika.
Negyedik nyertesünk Mészáros Marianna.
Ötödik nyertesünk Vankó Gabriella.
A szingli-pályázat nyertese: Bagi Éva
Hatodik nyertesünk Demmel Tímea
Hetedik nyertesünk: Bátonyi Zsuzsanna és lánya, Ágnes
Nyolcadik nyertesünk: Bodrogi Lilla
Kilencedik nyertesünk Varga Gabriella
Tizedik nyertesünk: Farkas Edit
Tizenegyedik nyertesünk: Reiner Zsuzsanna
Tizenkettedik nyertesünk: Hegedűs Nelly
Tizenharmadik nyertesünk: Fehér Hajnalka
Tizennegyedik nyertesünk: Sóron Ildikó
Tizenötödik nyertesünk: Juhász Erika
Érett-nő pályázat nyertesünk: Turos Tarjánné
Tizenhatodik nyertesünk: Tóth Kata



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről