Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Narancsbőr elleni farmert kínál egy cég

Vágólapra másolva!
Nagy visszhangot váltottak ki Angliában nemrég az egyik divatcég reklámjai. Ezekben azt állítják, hogy a cég farmerei, gatyái és szoknyái visszaszoríthatják a narancsbőrt. Ez azonban a tudósok szerint ruhadarabokkal gyakorlatilag lehetetlen.
Vágólapra másolva!

- Egyetlenegy módon lehet a narancsbőr ellen sikeresen védekezni. Ez pedig nem más, mint a rendszeres testmozgás. A véleményem szerint a cég gátlástalanul kihasználja a reklámok adta lehetőséget, és próbálja félrevezetni a vásárlókat - nyilatkozta egy angol szakember, aki hozzátette, hogy az országban a nők jelentős részét, mintegy 90 százalékát érinti a narancsbőr.

A cég képviselői szerint található a különböző ruhadarabok belsejében egy szérum, amely segít a cellulitisz leküzdésében. A ruhákban található apró kapszulák a mozdulatok hatására megtöredeznek, és ekkor szabadul fel a szérum. - Meg se tudok szólalni, ilyen reklámfogással ugyanis még nem találkoztam. Egészen elképesztő - nyilatkozta a napokban a plasztikai sebészek angol szövetségének elnöke, Norman Waterhouse.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez