Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Eladó az Elite modellügynökség

Vágólapra másolva!
Megtörtént a lehetetlen, eladó a híres nagy multú Elite modellügynökség. Az olyan hírességek, mint Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer befuttatásával népszerűvé vált modellügynökség tavaly februárban kezdett el anyagi nehézségekkel küzdeni.
Vágólapra másolva!

A New York Post jelentése szerint a cég nem tudta kiheverni azt az anyagi megpróbáltatást, amelyet egy volt alkalmazottuk által indított per jelentett, annál is inkább, hogy eme bizonyos alkalmazott meg is nyerte a pert, aminek következtében az Elite 4,7 millió dollárral lett szegényebb.

Amellett, hogy az alkalmazott passzív dohányzásra való kényszerítése miatt pert indított a modellügynökség ellen, néhány volt modell is peberelte a céget a jutalékaik méltatlan kezelése miatt. Mindez együtt a csőd szélére sodorta az Elite-et, és kénytelenek voltak kiíratni az eladását.

A Carl Marks Capital Advisors cég egyik vezetője, Mark Claster, akit a cég eldásával megbíztak, elmondta, hogy az Elite nagyszerű márkanév, "szexepilje" van, és nagy valószínűséggel sok érdeklődőt vonz majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről