Sztárrá sminkeljük őket!

Vágólapra másolva!
Véget ért sztársmink-sorozatunk, melyben sztár-hasonmásokat kerestünk. A rengeteg jelentkező közül kiválasztottuk azt a tizennégyet, akit Lyn de Gara a következő hetekben sminkkel még hasonlóbbá varázsol, és májusban mindenki megcsodálhatja, milyen hírességek járkálnak közöttünk.
Vágólapra másolva!

Sztársmink-nyerteseink a következők:

Szatmári Anita; Mészáros Melitta; Kocsis Szabina; Galgóczy Júlia; Vidák Ágnes Klaudia; Fazekas Szilvia; Kiss Nikolett; Gajdos Erzsébet; Ferenczi Nóra; Sipos Rita; Inotainé Gál Boglárka; Hatlaczky Ferenc; Solya; Schödl Dóra

A nyertesek sminkelés előtti és utáni fotóit májusban nézhetitek meg, és szavazhattok is, hogy melyikük hasonlít leginkább a választott sztárra. A legtöbb szavazatot kapott játékosunk egy Siemens ST55 fényképezős mobiltelefonnal lesz gazdagabb.


Lyn de Gara ezen a héten Cher-sminket készített. A modell még nem a nyertesek közül való, de pár hét múlva már lehet szavazni a legsikerültebb sztár-hasonmásra!

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara
Itt még semmi hasonlóság nincs Cher és a modell közöttCher-sminkben viszont teljesen más a helyzet...

Cher tipikus jellemzői:
Domború szemhéj, hosszúkás arcforma, hangsúlyos vonások

Mit használjunk a Cher-stílus eléréséhez?

Alapozó, áttetsző púder, barnásvörös pirosító, burgundi szemhéjpúder, sötétbarna szemöldökceruza, szilvakék szemceruza, fekete szempillaspirál, világos szilvakék ajakkontúr ceruza, barnás szilvaszínű rúzs, színtelen szájfény és vazelin.

Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázs-tervező, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra, és hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Részletes információk Lyn de Gara különleges tanfolyamairól!

Hogyan sminkeljünk?

Az alapozóval egyenletesen fedjük a bőrt, majd púderezzük be.

A szemöldököt halványan rajzoljuk át sötétbarna szemöldökceruzával.

Szilvaszínű szemceruzával hangsúlyozzuk a felső pillavonalat.

Burgundi szemhéjpúderrel fessük ki a szemet (később, hogy fényesebbé tegyük, vazelinnel kenjük át. A vazelin krémes, csillogó hatását a modellnél csak a fotózás érdekében alkalmazzuk, mindennapi használata nem ajánlott, mivel hamar elolvad és szétmossa a sminket).

A szempillákat fekete szempillaspirállal tesszük varázslatossá.

Barnásvörös arcpírt vigyünk föl az arcra.

Világos szilvaszínű ajakkontúr ceruzával rajzoljuk meg az ajkak vonalát, majd barnás árnyalatú, szilvaszínű rúzzsal és színtelen szájfénnyel hangsúlyozzuk a szájat.