Szerelmi horoszkóp november 1-től 7-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Túlságosan magasra teszed önmagadnak a mércét, és a lehető legtökéletesebbet szeretnéd nyújtani kedvesednek. Arra vágysz, hogy maradéktalanul boldognak lásd, így ha azt látod, hogy éppen rosszkedvű, akkor nagyon elkeseredhetsz. Ilyenkor próbáld meg felvidítani, de ha ez nem sikerül, akkor jobban teszed, ha elfogadod, hogy rossz napja van. Lehet, hogy magányra van szüksége, adj neki egy kis időt, hogy rendezze a gondolatait és az érzelmeit.

Bika (április 21. - május 20.)
Áldozatkészen nyilvánulsz meg a szerelmi életedben, a legfontosabb igényeidről is hajlandó vagy lemondani azért, hogy kedvesedet boldognak lásd. Szinte minden nap kimutatod valamilyen formában, hogy fontos neked, és ha észre is veszi az igyekezetedet, akkor nagyon boldog vagy. Ám megtörténhet, hogy nem értékeli a kedvességedet, s ebben az esetben feszültté válhatsz. Megtörténhet, hogy hosszú időre megsértődsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Könnyed hangulatban vagy - arra vágysz, hogy bulizhass egy kicsit kedveseddel és a barátaiddal. Szerelmed viszont minél több gyengédségre vágyna, kettesben eltöltött romantikus estékre, amikor gyertyafényes vacsorával leped meg. Azt szeretné, hogy nagyon gyengéden bánj vele, s csakis és kizárólag rá figyelj. Egy kellemes partnermasszázst biztosan nem utasítana vissza! Az is nagyon kedves gesztus, ha megleped a kedvenc édességével.

Rák (június 22. - július 22.)
Érzékeny vagy, és a szerelmi életedben is a kedvesség és az odafigyelés a legfontosabb a számodra. A napokban azonban annyira sérülékennyé válhatsz, hogy kedvesednek nagyon kell figyelnie arra, hogy ne bántson meg. Akár egy apróság is elég ahhoz, hogy megsértődj - vagy éppen egy rosszul fogalmazott mondat lesz, ami letöri a hangulatodat. Mondd el kedvesednek, hogy most több megértésre van szükséged!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Úgy érzed, hogy a rengeteg munka után kijár már neked egy kis lazítás és szórakozás. Arra vágysz, hogy kedvesed a tenyerén hordozzon, és még a legtitkosabb vágyaidat is kitalálja. Sajnos, nincs ráhangolódva arra, hogy kéz a kézben sétáljon veled. Túlságosan is lekötik a saját problémái, így sem ideje, sem pedig kedve nincs ahhoz, hogy buliba, vacsorázni menjen veled.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon sok szenvedély van benned most, és szeretnéd ezzel megajándékozni a kedvesedet. Ha sikerül egymásra hangolódnotok, akkor megtörténhet, hogy szerelmetek olyan tüzes lesz, mint a legelső napokban. Újra megtalálhatjátok egymásban a legizgalmasabb vonásokat, ezért különösen vonzóvá válhattok egymás számára. Így roppant elevenné válhat a kapcsolatotok! Jó ötlet, ha elutaztok néhány napra, és csak egymással törődtök!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Zárkózott hangulatban vagy, ami máskor nem jellemző rád. Általában vidáman és nyitottan viselkedsz a szerelemben, azonban a napokban semmi másra nem vágysz, mint arra, hogy elvonulhass. Szélsőséges esetben kedvesed sértőnek is találhatja a viselkedésedet. Nem árt megfogalmaznod azt, hogy szereted őt, de szükséged van egy kis időre, amit önmagadra fordíthatsz. Ez ellen semmiképpen sem lehet kifogása!

Skorpió (október 23. - november 21.)
A napokban igaz lehet rád, hogy túlságosan is morcosan bánsz kedveseddel. Ha feszültségek támadnak közöttetek, az azért történik, mert makacsul ragaszkodsz a véleményedhez. Minden apróság, amit szerelmed nem az elvárásaid szerint csinál, szálka lehet a szemedben. Nem célszerű egész nap piszkálnod őt, olyan apróságok miatt, amelyek valójában lényegtelenek. Ha nem vigyázol, akkor elmérgesedhet a helyzet.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Szinte tökéletességet vársz el kedvesedtől, arra vágysz, hogy minden pillanatban tudja, hogy miként kellene viselkednie veled. Amikor erre nem képes, akkor csalódottá válsz, és őt okolod azért, mert rossz a hangulat. Próbálj meg egy kicsit elfogadóbban viselkedni vele, és meghagyni neki a lehetőséget arra is, hogy hibázhasson. Gondolj arra, hogy szerelmed is ember.

Bak (december 22. - január 20.)
Az elmúlt időszakhoz hasonlóan még mindig nagyon sok a szenvedély benned, amelyet ki kellene élned a szerelmi kapcsolatodban. Megtörténhet, hogy kedvesed nem partner ebben, mivel éppen fáradtabb, és nincs ráhangolódva a tüzes szerelmi élményekre. Ebben az esetben feszültté válsz, és a temperamentumod a veszekedésekben mutatkozik meg. Ügyelj arra, hogy ne bántsd meg túlságosan kedvesedet!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nyitott hangulatban leszel a napokban, így ismerkedésre is lesz lehetőséged bőven. Azt tapasztalhatod, hogy többen közelednek hozzád, és nyíltan kimutatják, hogy tetszel nekik. Ha van állandó partnered, akkor ügyelj arra, hogy a féltékenység ne jelenjen meg a kapcsolatotokban. Ha éppen új szerelmet keresnél, akkor kiváló alkalom adódhat arra, hogy meg is találd. Járj el minél többet otthonról!

Halak (február 20. - március 20.)
Többször is lesz alkalmad arra, hogy új szerelembe bonyolódj, szinte elkényeztet az élet a vonzóbbnál vonzóbb lehetőségekkel. Elég, ha csak kiteszed a lábadat otthonról, máris szembesülsz azzal, hogy óriási csáberővel rendelkezel. Néha úgy érezheted, hogy szívesen belemennél egy új és izgalmas kalandba, amelyben éppen az lenne a legvonzóbb, hogy titokban kell tartanotok a szerelmeteket.