Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Jupiter együtt áll a Vénusszal, ami nagyon jó hatásokat indíthat el az életünkben. Ha új kapcsolatra vágyunk, akkor valaki nagyon mélyen megérintheti a lelkünket, s persze óriási szexuális vonzalmat érzünk iránta.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold együtt áll a Merkúr bolygóval, trigonban a Plútóval, s szextilben a Jupiter-Vénusz együttállással. A konstelláció nagyon örömteli fordulatokat hozhat szerelmi életünkbe. A régi kapcsolatban élők megélhetik, hogy még mindig nagyon vonzódnak egymáshoz, s egymás iránti szerelmüknek egészen új oldalait ismerhetik meg, amely felkavaró, és nagyon intenzív lehet.

Összességében úgy érezhetjük, hogy nagyon mélyen együtt vagyunk, s összetartozunk. Ehhez a felismeréshez elsősorban a mély és spirituális szexualitáson keresztül vezethet az út, amelynek a mai napon adjuk meg a módját.

A Hold még az Oroszlán csillagjegyben halad. Kedélyünk jó lehet, vidámnak érezhetjük magunkat, s több lehet bennünk a temperamentum is. Figyeljünk oda szívünkre, vérkeringésre, s a mai napon - ha megtehetjük - lustálkodhatunk is egy kicsit, csak magunkra szánva egy kis időt.