Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma quincunxban áll a Plútó bolygóval. A konstelláció alaposan felkavar minket, ami lelkünkben a káosz érzését keltheti. Úgy érezhetjük, hogy szinte szétfeszít minket a harag, s mindjárt robban a bomba.
Vágólapra másolva!

Ha pedig valaki - szerencsétlenségére - belénk köt, akkor rázúdítjuk minden dühünket. S persze nem mérlegeljük, hogy haragunk arányban áll-e a piszkálódásával. Aki problémás alkat, s nagyon könnyen elönti az agresszió, talán nem tudja magát visszafogni, s bizony kioszthat egy-egy jól irányzott pofont. Ez a viselkedés - akár gyermekünkkel, akár pedig házastársunkkal szemben alkalmazzuk - nem célravezető, s nagyon gyorsan érezteti negatív hatásait, esetleg a kapcsolat felbomlásának formájában.

Este a Szaturnusz-Hold szextil már hozzásegíthet minket, hogy átgondoljuk a feszült helyzeteket. Ez azt jelentheti számunka, hogy érzelmeinket - és mások érzelmeit is - sokkal objektívebb módon tudjuk megközelíteni. Érdemes régi, elmérgesedett kapcsolatainkat rendbe tenni. Most megvan rá az esély, hogy értelmesen megbeszéljük, rendezzük ellentéteinket.

Ma a Hold szextilben áll a Vénusz-Merkúr együttállással. Így ebben az időszakban sokkal nyugodtabbak leszünk, lelki békénk helyreáll.

A Hold még a Bika csillagjegyben halad. Nagyon gyakori panasz, ami ebben az időszakban előfordul, a fülfájás, középfülgyulladás problémája. Ennek szellemi üzenete, hogy gondolkodj el azon, hogy vajon az utóbbi időben mit nem akartál meghallani? Kezelése rendkívül egyszerű: szerezzünk be orbáncfű olajat, és egy-egy cseppet cseppentsünk mindkét fülünkbe.