Februári egészségügyi előrejelzés

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Februárban meghatározóak lehetnek baráti kapcsolataid. A konstelláció hatása inkább pozitív, ami abban nyilvánul meg, hogy barátaiddal nagyon intenzíven egymásra tudtok hangolódni lelkileg. Kiderülhet, hogy az olyan emberekkel, akiket csak ismerőseidnek, munkatársaidnak gondoltál, már egészen más szálak fűznek egymáshoz benneteket. A kapcsolat az idők folyamán megváltozott és elmélyült. Egészséged tekintetében előtérbe kerül veséid területe, és most szinte elengedhetetlen, hogy a megfelelő folyadékmennyiséget elfogyaszd, amelynek minimális szintje 2-2,5 liter folyadék, lehetőleg ásványvíz, vagy gyógytea formájában.

Bika (április 21. - május 20.)
Ebben a hónapban közted és barátaid között lehet egy kis mosolyszünet, szélsőséges esetben pedig kialakulhat egy indulatosabb veszekedés is. A probléma gyökere abban rejtőzik, hogy nagyon könnyen félreértitek egymást, és a félreértésért a másikat okoljátok. Előfordulhat, hogy egy-egy mondat vagy szó mögött egészen más jelentést véltek felfedezni, mint amit a másik mondani akart. Egészséged tekintetében jobban oda kell figyelned gyomor-bélrendszeredre, valamint emésztésedre. Az egyetlen megoldás, hogy tudatosan táplálkozol, és elsősorban könnyű, de tápláló ételeket fogyasztasz. Kerüld el a zsíros és nehezen emészthető táplálékokat.

Ikrek (május 21. - június 21.)
A következő hetekben egzisztenciád építése körül forog a világ. Kissé bizonytalanul érzed magadat életednek ezen a területén, nem tudod biztosan, hogy célravezető-e a munkád, fáradozásaid sikerrel járnak-e majd. Belső bizonytalanságaidat nem igazolja a külvilág: éppen ebben a bizonytalankodó időszakban kaphatsz olyan lehetőségeket, amelyek valóban előre visznek, és nagy lépést jelentenek azon az úton, amelyen járva karrieredet építgeted. Egészséged tekintetében sokkal érzékenyebb lesz most a gyomrod területe, ami azt jelenti, hogy lelki problémáid is ezen a területen fejtik ki hatásukat.

Rák (június 22. - július 22.)
Rossz hangulatod rányomja a bélyegét mindennapjaidra, reggel sokkal nehezebben ébredsz, és talán semmi kedved sincs ahhoz, hogy nekiláss a napi robotnak. Közönyös lehetsz mások iránt, most hiába keresnek meg az emberek a problémáikkal, hogy kiöntsék neked szívüket. Egészséged tekintetében előtérbe kerül vérkeringésed, szíved és gerinced tájéka. Jó ötlet lenne, ha tudatosan ügyelnél a helyes testtartásra. Ha helyesen tartanád a hátadat és a gerincedet, akkor sokkal kevésbé lennél este fáradt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Februárban a munkád és munkahelyed lesz számodra a legfontosabb terület. A hatások most nagyon vegyesek, lesznek kiugróan jó pillanataid, amelyek egzisztenciád megszilárdítását jelentik számodra, valamint lesznek olyan napok, amelyeken levegőt sem kapsz, és teli lesznek bosszússággal. A lényeg az, hogy a most érvényben lévő erők nem sok időt hagynak neked arra, hogy bármi mással is foglalkozz, mint a munkáddal. Az ilyen időket legjobban a párkapcsolat szokta megsínyleni. Egészséged tekintetében előtérbe kerül gyomrod területe, s ezért fogyassz könnyű, de tápláló ételeket. Tüdőd kitisztítása érdekében jó lenne, ha minél többet tartózkodnál friss, tiszta levegőn.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Hangulataid szélsőségesen változnak majd. Ez azt jelenti, hogy az egyik napon nagyon boldog és elégedett leszel, szinte megölelnéd az egész világot. A másik napon pedig a legmélyebb szomorúságba süllyedhetsz, amikor senki és semmi nem érhet el hozzád, mert nem érdekel semmi. Viselkedésed nem csak neked, magadnak rejtvény, hanem mások is értetlenül állhatnak előtte. Egészséged tekintetében előtérbe kerülnek kezeid és végtagjaid. Legyél óvatos, és próbáld meg elkerülni a háztartási baleseteket. Ezt megteheted például akkor, ha védőkesztyűt viselsz, a konyhai munkálatok során.