Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Letartóztatták George Michaelt

Vágólapra másolva!
Marihuána és kokain birtoklásának vádjával letartóztatták George Michael zenészt egy londoni nyilvános vécében. A hírességet figyelmeztették, majd elengedték. Michael közleményben kért bocsánatot a rajongóitól.
Vágólapra másolva!

George Michael brit zenészt pénteken letartóztatta a rendőrség: a hírességet egy Hampstead Heath kerületben lévő, nyilvános vécében kapták el, a vád ellene marihuána- és kokainbirtoklás volt. Bár a 45 éves Michaelt bevitték a közeli rendőrörsre, figyelmeztetés után szabadon engedték.

"Megerősíthetem, hogy letartóztattunk egy 45 éves férfit, Hampstead Heath környékén, kábítószer-birtoklás gyanújával" - mondta a Scotland Yard egyik szóvivője. "Egy észak-londoni rendőrségre vitték be, ahol bebizonyosodott, hogy A és C osztályú kábítószerek, marihuána és kokain voltak nála. Figyelmeztették, majd szabadon engedték. Az ügynek semmilyen további következménye nem lesz."

A szóvivő azt is hozzátette, hogy a letartóztatott "megbánást tanúsított".

George Michael közleményben kért bocsánatot a rajongóitól a letartóztatás miatt: "sajnálom, hogy megint elrontottam valamit, és megígérem, hogy összeszedem magam. Minden rajongómtól bocsánatot kérek, amiért csalódást okoztam nekik, az összes többi embertől pedig azért, mert a rólam szóló hírek már biztosan untatják őket."

Az egyelőre nem tisztázott, miért úszta meg mindössze egy figyelmeztetéssel Michael, annak ellenére, hogy nem ez az első rendőrségi ügye: két éve is drogok miatt tartóztatták le, akkor elaludt a kocsija volánja mögött. A nyilvános vécékkel sincs szerencsére a zenésznek: 1998-ban, Los Angelesben egy férfiprostituált társaságában kapták el - akkor 450 dollár büntetés megfizetésére és közmunkára ítélték.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről