Szakácsiskolát nyit Gordon Ramsay

Vágólapra másolva!
Gordon Ramsay, az egyedi stílusáról ismert brit séf szakács- és vendéglősiskolát kíván nyitni - elsősorban azért, mert "torkig van" a hagyományos iskolákkal.
Vágólapra másolva!

Gordon Ramsay brit séf, több Michelin-csillagos étterem tulajdonosa és tévéműsorok főszereplője "következő nagy dobásként" iskolát akar nyitni, ahol a modern követelményeknek is megfelelni tudó szakácsokat és vendéglősöket képezne.

"Valószínűleg a következő hatalmas dolog, amibe belekezdek, egy saját iskola lesz" - mondta Ramsay legújabb, prágai éttermének megnyitóján.

"Torkig vagyok azzal, amit Angliában minőségnek neveznek, és azokkal is, akik elvégzik a hagyományos iskolákat" - folytatta a séf. "Egy olyan iskolát szeretnék, amely kellően modern, és ahol az én módszereimmel tanítanak."

A híresség azt is elmondta, olyan tanrendet szeretne, amely teljes körű szakácsi és vendéglősi tudással látja el a hozzá beiratkozókat - azt szeretné, hogy a két vagy három éves képzés végére el tudjanak igazgatni bármit, "egy kiskocsmától egy luxusétteremig".