Februárban lehet Jolie és Pitt esküvője

Vágólapra másolva!
Ismét újabb hír látott napvilágot Hollywood egyik legnépszerűbb párjának esküvőjéről. Legutóbb egy olasz hoteltulajdonos számolt be arról, hogy Brad Pitt tárgyalt vele egy lehetséges időpontról.
Vágólapra másolva!

Már tavaly év végén is több cikk megjelent arról, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie össze szeretne házasodni, de a színészpár még nem erősítette meg hivatalosan az értesüléseket. Azóta viszont kiderült, hogy első közös gyermeküket várják, és várhatóan még a baba születése előtt szeretnének összeházasodni. Mivel a párnak ez esetben nincs túl sok ideje, valóban a február lehet a legjobb időpont, hiszen még Angelina is bírná a terhelést ebben az időszakban. Egy olasz hoteltulajdonos szerint egészen biztos, hogy ebben a hónapban kel egybe az álompár.

Forrás: Red Dot

Angelina és Brad Kofi Annan és felesége társaságában



A Villa D'Este hotel tulajdonosa a The Sun magazinnak elmondta, hogy Brad Pitt tárgyalt vele nemrégiben, és arról érdeklődött, hogy e hónap első két hetében ki lehet-e venni akár az egész szállodát. "Én mondtam neki, hogy sajnos ebben az időszakban mi zárva vagyunk" - mesélte az igazgató. "Egészen biztos vagyok benne, hogy nagyon hamar össze fognak házasodni, de sajnos a szertartásra nem itt kerül majd sor."

A hotel az olaszországi Comói-tó mellett fekszik, ahol George Clooney háza is van. Korábban arról is keringtek pletykák, hogy a színész adja oda villáját a nagy eseményhez, de később az Oscar-díjra jelölt színész-rendező cáfolta ezt. Így tehát lehetséges, hogy Brad a környéken keres megfelelő helyet a szertartáshoz, de inkább az a gyanú merülhet fel az emberben, hogy a Villa D'Este hotel tulajdonosa csinált magának egy ügyes ingyenreklámot a márciusi nagy megnyitó előtt.