Nem tetszett neki a barátnője tévés szereplése, ezért megölte őt

Vágólapra másolva!
Egy fiatal lány csak rengeteg pénzt szeretett volna nyerni egy kérdezz-felelek alapú showműsorban, amikor is olyan kérdésre kellett válaszolnia, amivel családját és párját is magára haragíthatta, a műsort követően néhány héttel ugyanis holtan találták a tinilányt.
Vágólapra másolva!

Ruth Thalia Sayas Sanchez egy olyan tévéműsorban vett részt, ahol nem hazudhatott, ugyanis egy hazugságvizsgáló figyelte őt a játékban, és ha valaki nem mondott igazat, elesett a hatalmas pénznyereménytől.

rendőrség
A kép illusztráció
Fotó: Pixabay

Szerinted a szüleid büszkék lennének, ha tudnák, mit csinálsz a megélhetésért?

– kérdezték tőle úgy, hogy a szülei a közönség soraiban ülve hallgatták lányukat abban a hitben, hogy ő ügyfélszolgálati munkatárs, miközben valójában egy nightclub hostesseként dolgozott, és még néha szexmunkát is vállalt – írta meg a Metropol.

A lány a közel 5 millió forintnak megfelelő nyeremény miatt bevallott mindent, egy következő kérdésnél pedig azt mondta, hogy barátját is rögtön lecserélné, ha találna helyette valaki jobbat.

A szereplést követően 8 héttel már holtan találtak Ruth-ra. A párját Bryan Romerot letartóztatták, aki beismerte a gyilkosságot, mint kiderült, a lányt altatóval mérgezték meg.

A tragédiát követően népharag indult a tv műsor ellen, mondván a brutális kérdések életekbe kerülnek. Ruth szülei azonban úgy vélik, hogy a játéknak semmi köze nem volt lányuk megöléséhez – írja a LadBible.