Latexruhába öltözött emberek tartják rettegésben az angliai nőket - fotó

Vágólapra másolva!
Az Egyesült Királyságban furcsa trend indult el 2019-ben. Akkoriban egy latexruhába öltözött férfi ijesztgette egy nyugodt falu lakót, azóta viszont egyre sűrűbben fordult elő hasonló eset Somersetben, Gloucesterben, Essexben és Londonban is.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla tavaly, a rendőrök őrizetbe vettek egy 30-as éveiben járó férfit, miután nem sokkal éjfél után egy latexruhába öltözve kiugrott egy autó elé. Az Egyesült Királyságban új trend figyelhető meg és egyre sűrűbben érkezik bejelentés tetőtől-talpig fekete latexruhába öltözött férfiakról, akik ijesztgetik a nőket Anglia-szerte. 

Somersetből, Gloucesterből, Essexből és Londonból is érkezett bejelentés a rendőrségre.

Az egész 2019-ben kezdődött, amikor a csendes, nyugodt Claverham falu lakói észrevettek egy tetőtől talpig latexbe öltözött férfit, aki egy zsákutcában sétálgatott.

A férfi a maszkjára ijesztő arcot festett, élénkpiros keresztek voltak a szemei, és egy vicsorgó, mosolyra húzott szájat is rajzolt magának és ez csak a kezdet volt. 

A következő években számtalan hasonmás bukkant fel országszerte, és rettegésben tartja a nőket. A mai napig mindössze egyetlen embert fogtak el, hiába érkezett sok bejelentés a rendőrségre - írja a Daily Mail.