Karácsonyi díszeket keresett, de helyette a férje holttestét találta meg egy nő - videó

Vágólapra másolva!
Egy nő az egyik gardróbszekrényben a karácsonyi díszeket kereste, mikor sokkoló felfedezést vett. Férje holttestét találta meg, akit hónapok óta keresett a rendőrség. A szokatlan helyen talált maradványokat a nyomozók megvizsgálták és kiderítették a halál okát is. Azonban nem ez az egyetlen eset, hogy furcsa és rejtélyes helyről kerültek elő holttestek. Mutatjuk a legbizarrabb eseteket!
Vágólapra másolva!

Bomló holttestet találtak egy iskola szellőzőjében

Egy michigani főiskola szellőzőrendszerében egy kétgyerekes apa holttestét találták meg, miután az iskolában napokig rettenetes bűz terjengett, ami miatt az iskola vezetősége elrendelte a szellőzőcsatornák vizsgálatát. 

Ekkor találtak rá a 36 éves Jason Anthony Thompson oszladozó holttestére.

Rejtélyes, hogy Jason hogy került a szellőzőbe, ugyanis semmilyen kapcsolata nem volt a főiskolával, sőt, az is kizárt, hogy valaki csak véletlenül rejtette oda a holttestét, ugyanis a vizsgálatok után kiderült, hogy a férfi valószínűleg öngyilkos lett.

A diákok megdöbbentek mikor kiderült, hogy egy halott ember szagát érezték hetek óta és nem értik, mégis hogyan kerülhetett a szellőzőbe, ahol végzett magával.


Egy dinoszauruszszoborból került egy férfi holtteste

Barcelonában egy 39 éves férfi holttestét találták meg egy dinoszauruszszoborban. A rendőröket egy férfi értesítette, aki a fiával sétált a szoborparkban, majd az egyik dinoszauruszhoz érve furcsa szagot érzetek. 

 A papírmaséból készült szobor egyik repedésén keresztül vették észre a férfi testét,

 akinek az eltűnését a családja már korábban bejelentette. A kiérkező tűzoltók végül kivágták a szoborból a holttestet.

A spanyol lapok szerint a férfi mobilja beeshetett a szoborba, amit megpróbált kivenni onnan. 

Csakhogy ő maga is a szobor fogságába esett, fejjel lefelé a dinó lábába szorult, ahonnan nem érte el a telefonját, ezért segítség nélkül maradt.

A szobrot a szörnyű baleset óta eltávolították.

A szekrényben találta meg 8 hónapja eltűnt férje holttestét

Egy amerikai nő sokkot kapott, amikor a gardróbszekrényben bukkant rá eltűnt férje mumifikálódott holttestére. Az Illinois-ban elő Jennifer Maedge két éve, április 22-én jelentette be, hogy férje, Richard Maedge eltűnt. 

Ekkor a rendőrség kétszer is átkutatta a házukat, de a férfit nem találták. 

A rendőrök a házat nem tudták rendesen átvizsgálni, ugyanis a házaspár kényszeres gyűjtögető volt, azonban több rendőr is furcsa szagot érzett a házban. Később egy vízvezeték-szerelő állítólag megszüntette a szagot. Mivel a férfit nem találták, ezért nyomozni kezdtek az eltűnése ügyében.

2022. december 11-én, mikor Jennifer egy gardróbszekrényben a karácsonyi díszeket kereste, akkor a díszek helyett Richard holtestét találta meg, akit akkor már 8 hónapja keresett a rendőrség.

A holttest a hónapok alatt mumifikálódott, ezért nem volt erős szaga. Ezután a maradványokat egy orvosszakértő vizsgálta meg, aki megállapította, hogy a férfi valószínűleg öngyilkos lett.

Fotó: Origo

 

A templomkertben feküdt holtan

Tavaly Érden az ófalusi Szent Mihály templom kertjében találták meg egy férfi holttestét. A 34 éves férfi egyik pillanatról a másikra váratlanul elment otthonról, ezért családja azonnal keresni kezdte. 

Néhány óra múlva a templom kertjében találták meg a férfi holttestét

Ekkor a rendőrség lezárta a környéket és megkezdte a helyszínelést, aminek a során kiderült, a férfi öngyilkos lett. Begyógyszerezte magát és elsétált a templomkertbe.

A férfi valószínűleg kikapcsolta a telefonját, mivel az utoljára a piactéren kapcsolódott a rádiótoronyhoz. Az egyik rokona elmondta, a templom kertje lett volna az utolsó hely ahol keresik.

 

Családi ház pincéjébe találták meg az eltűnt nő holttestét

Egy elhagyott philadelphiai házban egy takarítócég dolgozott. Amikor a pincét kezdték kiüríteni, akkor a sok szemét között egy bebetonozott zsákra lettek figyelmesek. Amikor jobban megvizsgálták azt, 

akkor derült ki, hogy egy holttest van a nagy méretű zsákban. 

A kép illusztráció!
Fotó: Pixabay

Ezután a takarítók azonnal értesítették a rendőröket, akik elvitték a maradványokat a helyszínről, majd boncolást rendeltek el.

Sokak szerint egy nyolc éve eltűnt nő holtteste került elő, viszont a rendőrség nehezen tudta azonosítani, ugyanis a a nő eltűnéséről nem kaptak bejelentést, sőt a hozzátartozói sem keresték.

 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!