Trump kitoloncolná Harry herceget az Egyesült Államokból

TRUMP, Donald
Donald Trump volt és esélyesen jövőbeni amerikai elnök
Vágólapra másolva!
Donald Trump volt amerikai elnök nemrég arról beszélt, hogy kiutasíthatják Amerikából Harry herceget, amennyiben a vízumkérelmében hazudott a drogfogyasztásról.
Vágólapra másolva!

Donald Trump volt amerikai elnök szerint Harry herceget kiutasíthatják az Egyesült Államokból, ha amerikai vízumkérelmében hazudott a drogfogyasztásról. A GB Newsnek adott, kedd este adásba kerülő interjújának előzetesében Trump a Harry herceget körülvevő vízumdrámáról beszélt, mondván, hogy a jelenleg Kaliforniában élő királyi családtag nem részesülhet különleges bánásmódban. 

Meg kell néznünk, hogy tudnak-e valamit a drogokról, és ha hazudott, meg kell tenniük a megfelelő lépéseket

 – mondta Trump. 

Harry herceg vízumstátusza jogi viták középpontjában áll, amióta egy amerikai konzervatív szervezet, a Heritage Foundation tavaly beperelte a Belbiztonsági Minisztériumot (DHS), hogy betekintést nyerhessenek a bevándorlási adatokba - írja a Mandiner. 

Az amerikai vízumkérelmezőknek általában fel kell fedniük, hogy fogyasztottak-e valaha kábítószert, és ha igen, elutasíthatják a kérelmüket. Más közéleti személyiségek is ütköztek már problémákba az Egyesült Államokba való beutazásukkal kapcsolatban a bejelentett drogfogyasztásuk miatt.