Sikolyok, pofonok - kamerák előtt szabadult el a pokol a tárgyalóteremben – videó

tárgyalótermi veszekedés
Vágólapra másolva!
Az emberek néha nehezen tudják visszafogni magukat, ha veszteség éri őket, és ez még akkor is így van, ha pont egy tárgyalóteremben ülnek. Amerikában több áldozat rokona is megpróbált már rátámadni egy-egy gyilkosra, néha sikerült is nekik. Egy sorozatgyilkos áldozatának az apja például nem tudta elviselni, hogy a lánya gyilkosa a tárgyalóteremben vigyorog, ezért szinte rávetette magát. A közelmúltban azonban olyan is előfordult, hogy egy gyilkossággal vádolt nő rátámadt a mellette ülő ügyvédjére.
Vágólapra másolva!

Átrepült az asztalon

Michael Madison a saját lakásán gyilkolt meg három nőt: a 18 éves Shirella Terryt, a 28 éves Shetisha Sheeleyt, és a 38 éves Angela Deskinst 2012 októbere és 2013 júliusa között.

Mindhármukkal máshol találkozott, elcsábította és felvitte őket clevelandi otthonába, ahol megfojtotta őket.

 A férfi egyik, 2016-os tárgyalásán Shetisha Sheeley apját hallgatták volna meg a bíróságon. A férfi elkezdte a beszédét, majd hátrafordult Madison felé.

Ideges lett, amikor meglátta, hogy a gyilkos mosolygott. Odafutott és átugrott az asztalon. Két kézzel próbálta elérni Madison nyakát, aki végig mosolygott. Végül a hatóságoknak sikerült megállítaniuk a gyászoló apát. Michael Madison végül halálra ítélték.

A saját ügyvédjére támadt

A 25 éves Taylor Schabusiness tavaly brutálisan meggyilkolta a szeretőjét.

A bíróságon nyugodtan ült az ügyvédje mellett, egészen addig, amíg a férfi nem kérte a tárgyalás elhalasztását. Akkor a nő rátámadt. 

Az ügyvédnek sikerült kivédenie a támadást, mert le tudta fogni a nő kezeit, amíg a biztonsági őrök oda nem értek és földre nem vitték. A támadó próbált ellenállni, de egy idő után rájött, hogy felesleges, az őrökkel szemben esélye sincs, ekkor lenyugodott.

Bosszút akart állni

Jasmine Gordon és a barátja, Clifford Thomas 2014-ben meggyilkolták a nő 3 éves kislányát, Jamila Smith-t Michigenben.

A vád szerint többször megütötték a fején és fojtogatták is. Az egyik tárgyaláson ott kellett lennie a gyerek apjának, Dwayne Smithnek is, mert vallomást kellett tennie. A férfi Clifford mögött állt, amikor a bíró arra kérte, hogy tegyen vallomást.

Ahogy közelebb lépett lánya gyilkosához egy gyors mozdulattal hátulról megütötte a fején.

A biztonsági őröknek kell lefogniuk őket. A bíróság a nőt és a barátját is elítélte a 3 éves kislány meggyilkolásáért.

 

Ügyészre támadt a pedofil

 

Michael Coxot azzal vádolták meg Új-Mexikó államban, hogy megerőszakolt egy 13 éves kisfiút 2014-ben, mialatt együtt tévéztek. 

A bíróság bűnösnek mondta ki a férfit, majd a bíró magához hívta Cox ügyvédjét és az ügyészt is.

Amikor az ügyész már majdnem visszaért az asztalához, Cox hirtelen felállt és rávetett magát. Többször ököllel megütötte, mire az őr odaért és lefogta. A férfi végül 6 év börtönbüntetésre ítélték az erőszak miatt, és még 6 évre azért, mert rátámadt az ügyészre.

Meg akarta verni a rasszista gyilkost

Tavaly májusban a 19 éves Peyton Gendron Buffalo afroamerikai negyedében kezdett el lövöldözni egy boltnál.

Tízen meghaltak, többen megsérültek. 

Az ítélethirdetésen ott voltak az áldozatok rokonai is. A férfi mindenkitől bocsánatot kért és elismerte, hogy azért gyilkolta meg az embereket, mert afroamerikaiak voltak. A tárgyaláson a rokonok is megszólaltak, elmondták, hogyan változott meg az életük, miután a férfi végzett azzal, akit szerettek. Az egyikük megpróbált rátámadni a gyilkosra, de a biztonsági őrök megállították.

A bíróság életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte Peyton Gendront a 10 ember meggyilkolása miatt.