Saját anyja buktatta le a diákjait megrontó tanárnőt, videó is van a rendőröknél

AmerikaiIskola, osztályterem, iskola, amerika
Ill
Fotó: Unsplash.com
Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy texasi tanárnőt, akinek a vádak szerint legalább 12 iskolás gyerekkel lehet viszonya. A nőt a saját anyja jelentette fel.
Vágólapra másolva!

Komoly vádakkal kell szembenéznie annak a 25 éves fiatal tanárnőnek, aki az eddigi jelentések szerint 12 iskolás fiúval folytatott kapcsolatot miközben alkoholt és e-cigiket vett nekik. Jaden Charlest ráadásul nem is akárki jelentette fel a rendőrségen: a saját anyja - írja a Metropol.

Mint a nyomozásból kiderült, Jaden már másfél évvel azelőtt, hogy nekiállt volna tanítani az iskolában kapcsolatban volt a gyerekekkel.

Jaden a vádakat követően felmondott a texasi iskolában. A nyomozás jelenleg is zajlik és a lehetséges áldozatokat jelenleg is sorra hívják be kihallgatásra. A nő letartóztatását követően néhány szülő is megszólalt, miszerint nekik már korábban aggodalmaik voltak, miután gyermekeik gyakran voltak csak úgy a tanárnővel.

Videóink is van arról, ahogy a tanárnő és egy diák egy hotelbe mennek.

 - nyilatkozta egy vezető nyomozó.

Eddig összesen 5 fiú jelentkezett a rendőrségen, mint áldozat, de elvileg összesen 12 diákról lehet szó. Jaden a letartóztatásakor azt állította várandós. Ennek ellenére őrizetbe vették, ahonnan csak óvadék ellenében szabadulhat majd, melynek összege 400 ezer dollár vagyis 147 millió forint. Ha az összeget valaki ki is fizetné érte, akkor is nyomkövetőt kellene hordania, illetve távol kell maradnia áldozataitól és annak családjától.