Meghan Markle fontos pert nyert az Egyesült Államokban

Vágólapra másolva!
Harry herceg felesége megnyerte azt a pert kedden, amit féltestvére, Samantha Markle indított ellene. A nő azt állította, hogy a színésznő hazugságokat mondott róla az Oprah Winfrey-nek adott interjújában.
Vágólapra másolva!

Samantha Markle 2022-ban perelte be Meghan Marklet, szerinte a hercegné több dologról hazudott róla az Oprah Winfrey-nek adott interjújában. Harry herceg felesége megnyerte a pert, kedden közzétett határozatában Charlene Edwards Honeywell amerikai körzeti bíró elrendelte, hogy az ügyet soha ne vigyék vissza a bíróságra. Úgy fogalmazott, Samantha nem talált olyan kijelentéseket, amelyek alátámaszthatnák a rágalmazást - számolt be róla a New York Post.

Honywell megjegyezte, hogy Samantha háromszor próbálta meg módosítani a testvére ellen benyújtott keresetét, amelyben 75 000 dollár (27 millió forint) kártérítést követelt.

A hercegné féltestvére sérelmezte, hogy Meghan Markle azt mondta Oprah Winfrey-nek, hogy egyke volt, és nem volt túl sok kapcsolata vele. Samantha Markle könyvében egyébként Meghant törtető hercegnőként jellemezte, szerinte apjuk hírnevét is tönkretette a kétgyerekes édesanya.  

Honywell már 2022-ben is megállapította, hogy Meghan megjegyzései vélemények, és nem lehet bizonyítani, hogy nem igazak. Ezután újabb lehetőséget kapott Samantha és csapata a bíróságon, de nem tudtak élni vele.