Így sivalkodnak és keltenek pánikot a demokraták Trump győzelme esetén

A demokrata elnökjelölő kongresszus egyik résztvevője Észak-Karolinában, szeptemberben
A demokrata elnökjelölő kongresszus egyik résztvevője Észak-Karolinában, szeptemberben
Vágólapra másolva!
A demokrata Nancy Pelosi képviselő asszony egészen nevetséges szöveggel állt elő.
Vágólapra másolva!

A demokrata Nancy Pelosi képviselő asszony vasárnap a CNN „State of the Union” című műsorában azt mondta, hogy a demokratáknak meg kellett nyerniük a választást, mert szerinte Donald Trump volt és esélyesen jövőben amerikai elnök „vérfürdőt ígért”. A Breitbart és a The Hill cikkeiből kiderül, hogyan torzítják el Donald Trump szavait politikai ellenfelei, a nemzetközi baloldal amerikai lerakata.

TRUMP, Donald
Donald Trump volt és esélyesen jövőbeni amerikai elnök
Fotó: MTI/AP/Rebecca Blackwell

Nancy Pelosi volt házelnök vasárnap óta azzal próbál hangulatot kelteni, hogy a novemberi választások tétjeként az Amerikai Egyesült Államok belső békéjét igyekszik bemutatni.

Egy szombati ohiói kampányrendezvényen Trump 100 százalékos vám kivetésére szólított fel a külföldön gyártott autókra, mondván, hogy az iparágat csak az ő hivatalba lépésével lehet megvédeni.

Ha nem választanak meg, vérfürdő lesz az egész — ez lesz a legkevesebb. Vérfürdő lesz az ország számára

— mondta Trump.

Nancy Pelosi
Nancy Pelosi
Fotó: Forrás: Getty Images

Pelosi (kiforgatva Trump szavait) a következőféleképpen próbál hangulatot kelteni az amerikai választópolgároknál:

De nekünk (demokratáknak) csak meg kell nyernünk ezt a választást, mert (Trump) még vérfürdőt is jósol. Mit jelent ez? Vérfürdőt fog követelni? Itt valami nem stimmel. Nagyon tisztelem az amerikai népet és a jóságát, de mennyit kell még látniuk tőle, hogy megértsék, hogy nem erről szól az országunk? Hitler dicsőítése az oroszok dicsőítése — őszintén, én nem ítéltem el katonáinkat azért, mert háborúban vesztettek vagy haltak meg, vagy hadifogságba estek. Azt mondta (Trump) hogy Oroszországgal szemben tévedett. Legyőzték Hitlert. Mi a helyzet az amerikaiak millióival, akik kockáztatták vagy adták az életüket?

— zagyvált összevissza a baloldali volt házelnök asszony.