Holtan találták az ikreket Észak-Karolinában, az anyát vádolják a gyilkossággal

Vágólapra másolva!
Egy észak-karolinai anyát azzal vádolnak, hogy megölte négyéves ikerfiait. A gyerekekre az apjuk talált rá holtan a házban, amikor a férfi értük ment, hogy elvigye őket a hétvégére.
Vágólapra másolva!

A 44 éves Genevieve Ellen Springert letartóztatták és kétrendbeli gyilkossággal vádolják, miután férje szombat reggel megtalálta fiaik holttestét az észak-karolinai Murphyben.

Az apa hívta a segélyhívót, miután megérkezett a nő murphy-i otthonába, és mindkét fiút holtan találta. 

Azt mondta, utoljára február 26-án látta élve fiait. A hatóságok még mindig dolgoznak a halál okának és időpontjának megállapításán, de Dustin Smith Cherokee megyei seriff elmondta, hogy úgy tűnik, a gyerekek egy vízzel teli kádba fulladtak bele

A boncolást még ezen a héten elvégzik. Az anya rövid időre kórházba került, majd miután kiengedték, az Union megyei börtönbe vitték. Springer hétfőn jelent meg a bíróságon, nem engedték, hogy óvadék ellenében távozzon.

Vasárnap az észak-karolinai Cherokee megyei fogdába szállították.

A hatóságok jelenleg is azt próbálják megállapítani, hogy mikor haltak meg a gyerekek. 

A letartóztatási jegyzőkönyvben a bűncselekmények elkövetési ideje február 26-tól március 2-ig terjed. A nő büntetlen előéletű, a tervek szerint április 15-én jelenik meg a bíróságon Murphyben - írta a Daily Mail.