Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elképesztő ok miatt késeltek meg egy ikerpárt New Yorkban

Vágólapra másolva!
Meghalt egy fiatal nő, ikertestvére pedig súlyos sérülésekkel került kórházba, miután egy férfi késsel támadt rájuk, amiért a lányok nem akarták őt visszajelölni az Instagramon. Az ikerpár életben maradt tagja sírva idézte fel nővére elvesztésének pillanatát.
Vágólapra másolva!

A 19 éves Samyia Spain ikertestvérével, Sanyiával és idősebb fiútestvérükkel mentek be egy brooklyni kisboltba rágcsálnivalóért március 17-én szombat hajnalban, amikor egy férfi odalépett hozzájuk.

A lányok bátyja a Daily News-nak elmondta, hogy húgai 

nem akarták viszonozni a férfi  Instagram-követését, amin az úgy felháborodott, hogy kést rántott elő, és rátámadt a két lányra.

késelés, New York, rendőrség
Samyia Spain 
Fotó: instagram.com / instagram.com

A helyiek úgy tudják, hogy a lányok és a támadó ugyanabba a szórakozóhelyre jártak, itt találkozhattak korábban. Ezután a férfi követte őket a kisboltba.

Amíg az üzletben sorban álltak, egy barátja szólt Sanyjanak, hogy egy férfi beszélget az ikertestvérével, aki már ekkor sem tűnt bizalomgerjesztőnek.

Azonnal elővettem a telefonom, és ráírtam, hogy jöjjön velem. A férfit pedig mindenki megpróbálta kilökdösni az üzletből"

- mondta a gyászoló Sanyia.

Később a két lány bátyjukkal együtt visszatért a kisboltba, hogy ételt vegyenek, ám ekkor újra összefutottak a férfival, akinél kés volt, és vele volt két barátja is. Még a brutális támadás előtt megfenyegette őket, hogy a kést az arcukba szúrja, majd meg is tette.

Mindkét lány súlyosan megsérült, Samyia már az üzletben elájult, később a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Néhány évvel ezelőtt egy Komárom-Esztergom vármegyei férfi pedig klopfolóval támadt egy fiatal lányra, majd megerőszakolta, mert az nem akart járni vele.Egy kaposvári férfi pedig félholtra vert egy nőt, amiért nem akart lefeküdni vele.

Forrás: DailyStar

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről