Egy floridai férfi tízszer meglőtte lakótársát, mert összevesztek a macskákon

Vágólapra másolva!
Egy floridai férfi többször rálőtt egy nőre, mert vita alakult ki közöttük hat macska miatt.
Vágólapra másolva!

A rendőrség elmondta, hogy március 8-án mentek ki Dél-Floridában egy házhoz, miután lövésekről érkezett bejelentés.

Az 59 éves Glenn White tízszer lőtt rá lakótársára.  A lövések közül hét a nő alsó végtagjait, kettő a bordáit, egy pedig a kezét érte.

A hatóságok letartóztatták White-ot, az áldozatot pedig kórházba szállították. A rendőrség szerint az áldozat, amikor magához tért elmondta, hogy a lövöldözés egy vita miatt alakult ki, amely már napok óta zajlott közöttük - írja a Fox 35 Orlando.

A nő megjegyezte, hogy White-ot nemrég kilakoltatták otthonából, és ő megengedte, hogy a férfi nála lakjon. Hozzátette, hogy a férfi először három macskával költözött be, majd ezenkívül hozott magával még hármat a házba.

Az áldozat elmondta, hogy nem akarta, hogy a hat macska bent éljen a házban, így azt mondta White-nak, hogy kint fogja őket elhelyezni egy naptól védett területen.

White pillanatokkal később lövöldözni kezdett az áldozatra.

A rendőrség szerint az áldozat könyörgött White-nak, hogy hagyja abba, és végül hívta a segélyhívót.

A hatóságok kiérkezésük után egy 40 mm-es töltényhüvelyt találtak a hálószobában, valamint egy lőfegyvert a komód tetején, illetve vérnyomokat is megfigyeltek, amelyek a hálószobából az étkezőbe vezettek.

White-ot őrizetbe vették és börtönben tartják 25 ezer dolláros (8 millió forint) óvadék ellenében. A bírósági tárgyalást április nyolcadikára tűzték ki - írja a Fox News.