A terhes Laura végignézte, ahogy kivégzi a férjét a szomszéd

Vágólapra másolva!
Laura Sugden és kedvese Shane Gilmer közös babájukat várták, amikor megtörtént a tragédia. Szomszédjukkal, Anthony Lawrencel folyamatos vitában álltak. Sok problémát szült, hogy a férfi drogos volt, és nem vette figyelembe, hogy a szomszédban családosok élnek. A vita tragédiába torkollott.
Vágólapra másolva!

Szerte a világban nagyon sok problémát okoz a számszeríj használata. A fegyvert sokan vásárolják. Számtalan esetben felhívták már arra a figyelmet, hogy ezzel is szinte ugyanolyan komoly sérüléseket lehet okozni, mint egy puskával, mégis bárki könnyedén be tudja szerezni, mert nincs engedélyhez kötve. 

2018 januárjában pontosan ez vezetett egy rettenetes tragédiához, az édesanya pedig még mindig harcol, hogy engedélyhez kössék a fegyver használatát

- írja a The Sun.

Laura ugyanis öt hónapos terhes volt, ám nagyon sok problémájuk akadt a szomszéddal. Egyszer annyira hangosan hallgatta a zenét, hogy át kellett kopogniuk, és megkérték, hogy halkítsa le. Ezen olyannyira bedühödött, hogy egy nap, amikor Laura haza ért észrevette, hogy valaki a házukban van. Felszaladt az akkor hároméves kislányuk szobájába, és ott találta Lawence-t - szemlézte a Bors.

Ekkor a szomszéd megtámadta az állapotos nőt, elővette a számszeríjat, és elindult felé. Amikor Laura azt mondta, hogy terhes és gyermekei vannak, a férfi csak ennyit mondott:

K***ára csak bla-bla-bla.

Ekkor pedig fejbe lőtte a terhes asszonyt. Amikor megjelent az apa, megpróbálta megmenteni a feleségét, de őt is meglőtte.

 Laura túlélte és megszülte a kislányukat, az apa azonban a szeme előtt vérzett el és halt meg - írja a Mirror.