Többször megtámadták ezt a gyönyörű nőt, aki az építőiparban dolgozik - fotó

Vágólapra másolva!
Egy kanadai nő ott hagyta az egyetemet, hogy az építőiparban dolgozhasson. Azonban nagy árat fizetett érte. Kollégái nem veszik komolyan, szerinte azért, mert túl csinos. Sokat bántalmazták és sértegették a nála idősebb kollégái. Emiatt úgy döntött, szembe száll támadóival és a többi kollégája segítségét kérte. Az interneten is megosztotta a történetét, emiatt hatalmasat változott a munkahelye.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Amanda ott hagyta az egyemet, hogy az építőiparban dolgozzon. Kanadában kezdett biokémiát tanulni, azonban volt egy másik szakma ami miatt lemondott a diplomájáról.

A nő már 18 éves kora óta a gyakorlatait munkásként töltötte. Ezt annyira élvezte, hogy ma már főállásban dolgozik ebben a szakmában.

Amanda évi 50 ezer fontot, azaz közel 22 millió forintot keres építőipari munkásként.

Azonban nőként nem egyszerű az építőiparban dolgozni. Amanda úgy érzi, nála idősebb kollégái nem veszik komolyan, mert nő. Emellett sokszor bántalmazzák, vannak olyan kollégái, akik rasszisták vele szemben a származása miatt.

Otthagyta az egyetemet és építőipari munkás lett Forrás: DailyStar

Az egyik sértésre nem bírta ki és reagált, amiért idősebb kollégája annyira dühös lett, hogy rátámadt.

Meg akarta verni.

Az is előfordult, hogy ebéd közben ordibálni kezdett vele egy ott dolgozó férfi. Amanda szólt a főnökének, aki nem segített a helyzeten, ezért a nő kénytelen volt kint megenni az ebédjét.

Amanda a rasszista és szexista kollégái miatt sokszor fel akarta adni ezt munkát.

Viszont voltak olyan kollégái, aki mellé álltak a vitákban, ezért a nőt ma már nem bántják.

Egyenlő félként kezelik.

A helyzet akkor változott meg drasztikusan. mikor megosztotta történetét az interneten. Megdöbbentően sok támogató kommentet kapott.

Egy másik nő kőművesként dolgozik, azonban mellékállásban az OnlyFansen pornómodellkedik.

Forrás: DailyStar.co