Szilveszterkor is az Európai Unió szankciós politikáján röhögtek az oroszok

Putyin Oroszország térkép - Horizontal HEADSHOT ATTITUDE POLITICS GEOGRAPHICAL MAP
Russian President Vladimir Putin attends the government awards presentation ceremony to the organizers and patricipants in the project on penetrating subglacial Lake East in the Antarctic, in Saint Petersburg on June 5, 2014. Western leaders said they stood united on June 5, ahead of their first direct meetings with Russian leader Vladimir Putin on Ukraine, with President Barack Obama giving him a month to back down or face more sanctions. Leaders of the Group of Seven industrialised nations went straight from a two-day summit in Brussels to Paris ahead of Friday's D-Day commemorations in Normandy where they will rub shoulders with the Kremlin strongman. AFP PHOTO / RIA NOVOSTI / ALEXEY NIKOLSKY (Photo by ALEXEY NIKOLSKY / RIA NOVOSTI / AFP)
Vágólapra másolva!
A Biztonságos Internet Liga vezetőjének, Ekaterina Mizulinának, az Orosz Föderáció Központi Bankjának elnökének, Elvira Nabiullinának és az orosz külügyminisztérium hivatalos képviselőjének paródiáját mutatták be az egyik orosz csatornán szilveszterkor. Olyat lejtettek, hogy a hazai lakodalmas ipar olyan nagyágyúi, mint a 3+2 is rácsodálkozhatnának - írta meg a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

A lap közölte, a műsorban arról énekelt az orosz politikai elit három tagja, hogy

míg az oroszokat alig érintette az eddig bevezetett összes szankció, addig sikeresen megnehezítették az EGK-ban az életet.

Hozzátették, itt valószínűleg a rím miatt használták az Európai Unió helyett a kifejezést.

– száll a nóta, természetesen orosz nyelven.

– énekli Biztonságos Internet Liga vezetője, Ekaterina Mizulina a paródiában.

@irinaflo2

♬ оригинальный звук - Ирина

Ez az előadás a Карнавальная ночь (Farsangi éjszaka) szovjet film paródiájának része volt – emlékeztet az Info24 orosz oldal. A szám az Ah, Tanya, Tanya, Tanyecska című dalra utalt, amelyet a Smelev nővérek által játszott három táncoló pincérnő adott elő.

Az oldal emlékeztet, hogy ez része volt az újra induló Nagy különbség 2024-es évadának, amit az orosz 1-es csatorna tűzött műsorára. Hosszú szünet után visszatér az éterbe a Nagy különbség paródiaszínház. A 2008. január 1-jén indult és azonnal országos slágerré vált műsor 2024. január 1-jétől van újra a képernyőn – számolt be az Info24.

Az oroszok elirigyelték Volodimir Zelenszkij sikereit

A színpadon Zelenszkij sokkal tapasztaltabb, ahogy ezt ezek a videók is bizonyítják.

@abubakr13041991

новогодние поздравления Зеленский украинцам 2024

♬ оригинальный звук - Abubakr

Illetve a legismertebb videó, ami mára mindenki retinájába beégett.