Szabadidejében nőnek öltözik a United Airlines vezérigazgatója

Horizontal
United Airlines CEO Scott Kirby greets the crowd during a joint press event with Boeing at the Boeing manufacturing facility in North Charleston, South Carolina, on December 13, 2022. Betting on robust demand for international travel, United Airlines on Tuesday unveiled an order of 100 new Boeing 787 Dreamliners with options for an additional 100 jets. (Photo by Logan Cyrus / AFP)
Vágólapra másolva!
Hétfőn a TikTok-on található konzervatív X Libs nevű fiók posztolt olyan képeket Scott Kirbyről, a United Airlines vezérigazgatójáról, amelyeken többek között hosszú lila és szőke parókát, fekete szemsminket és kitömött melltartót visel. A Breitbart szerint az újra előkerült képek még abból az időből származnak, amikor még az American Airlines elnöke volt.
Vágólapra másolva!
Scott Kirby, a United Airlines vezérigazgatója Forrás: AFP/Logan Cyrus

A Dallas Morning News még 2019-ben számolt be arról a hírről, hogy Kirby az American Airlines és a US Airways egyesülése utáni első halloweeni napján transzvesztitának öltözve jelent meg, mellyel a célja az volt, hogy hasonlítson a Kesha nevű popénekesnőre.

A következő évben, 2015-ben pedig már Taylor Swift énekesnőre igyekezett hasonlítani.

A céges bulikról videó is készült:

Kirby állítólag Lady Gaga külsejét is megirigyelhette, a Star-Telegram szerint ugyanis ő látható azon a szemcsés felvételen, amelyen egy drag queen táncol az énekesnő zenéjére.

Kirby 2016-ban lett a United Airlines elnöke, majd 2020-ban léptették elő vezérigazgatóvá. A légitársaság honlapja szerint régóta támogatják az LMBTQ-propagandát, 1999-ben a vállalat volt az első az Egyesült Államokban amely "kedvezményeket nyújtott az azonos nemű élettársaknak". Kirby vezetése alatt a vállalat azóta is folytatja ezt az utat.