Rejtélyes holttestet találtak a Hernád folyóban Kassánál - videó

Vágólapra másolva!
Egy holttestet találtak a kassai rendőrbúvároknak a Hernád folyóban kedd délután. Egyelőre nem erősítették meg a hírt, miszerint a karácsonykor eltűnt 15 kassai fiú holttestét találták volna meg.
Vágólapra másolva!

Karácsony második napján érkezett bejelentés a rendőrségre egy 15 éves kassai fiú eltűnéséről, akit utoljára 2023. december 20-án láttak, azóta nem adott hírt magáról.

A rendőrség december 30-án, az éjszakai órákban kapott bejelentést arról miszerint négy személy megpróbált ellopni egy parkoló autót.

A rendőrök kiérkezése utána a gyanúsítottak a Hernád folyó felé rohantak. Ezt követően három személyt húztak ki a folyóból, akiket elsősegélyben részesítettek. A negyedik személyt sem a folyóban, sem környékén nem találták meg - írja a Paraméter.

A rendőrség azóta nemcsak szárazföldön, de a vízben is kereste az eltűnt személyt. A katasztrófavédelem munkatársaival és önkéntesekkel együttműködve kutattak fel családtagokat, rokonokat, barátokat, kórházi létesítményeket és több más olyan helyet, ahol az eltűnt személy járhatott, de nem jártak eredménnyel - áll a rendőrség Facebookon megosztott közleményében.

Az autótolvajokat szabadon engedték.

Azt állítják, hogy a negyedik személy, aki a folyóba ugrott velük, az a 15 éves fiú volt, akinek eltűnését december 26-án jelentették.

A TV Noviny szerint a megtalált holttest boncolását követően az orvos kizárta az idegenkezűséget, de csak a DNS vizsgálatok eredményeinek elemzését követően állapítható meg, hogy valóban a fiú holttestére bukkantak.