Megszólalt a 25 éves modell, akivel Matthew Perry a halála előtt találkozott - fotó

GQ Men of the Year Party 2022 at The West Hollywood EDITION, Matthew Perry
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - NOVEMBER 17: Matthew Perry attends the GQ Men of the Year Party 2022 at The West Hollywood EDITION on November 17, 2022 in West Hollywood, California. Phillip Faraone/Getty Images for GQ/AFP (Photo by Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Athenna Crosby modell-műsorvezetővel látták utoljára nyilvánosan Matthew Perryt. A megrendült nő megosztotta utolsó találkozásuk részleteit - írja a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Matthew Perryvel halála előtt egy nappal találkozott a Hotel Bel-Airben Athenna Crosby műsorvezető. A huszonöt éves modell most megtörte a csendet, és elmondta, megdöbbent Matthew Perry halálhírén. Mint fogalmazott,

utolsó beszélgetésük alkalmával a színész boldognak tűnt.

Hozzátette, hogy a Jóbarátok sztárját rendkívüli személyiségnek ismerte meg.

Honnan ismerték egymást?

A nő pár hónapja közös barátokon keresztül ismerkedett meg Matthew Perryvel, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a színészhez csak barátság fűzte. Utolsó találkozásukkor boldog és élénk volt – mondta Athenna Crosby.

Athenna Crosby modell-műsorvezetővel látták utoljára nyilvánosan Matthew Perryt. A megrendült nő megosztotta utolsó találkozásuk részleteit. Forrás: TMZ

Matthew Perry október 28-án hunyt el, házának pezsgőfürdőjében. Az első vérvételek eredményei alapján nem találtak kábítószer-származékokat az amerikai sztár szervezetében. Ugyanakkor több vényköteles gyógyszer is volt az otthonában. Halálának az okát még vizsgálják a hatóságok. A végleges halottkémi jelentés, amely a halál okát is megnevezi, akár hónapokig is eltarthat.

Matthew Perry Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Phillip Faraone