Több ezer kilométert utazott egy nő, hogy találkozzon egy idegennel

Vágólapra másolva!
Utazgatással próbált vigasztalódni válása után a washingtoni Ansa Edim. Épp Skóciában járt, ahol találkozott egy David Michael nevű skót zenésszel. Miután egy éjszakát töltött vele, úgy érezte, soha többé nem tudja kiverni a fejéből ezt a férfit, annak ellenére, hogy egy ideje már azt érezte, hogy egy életre elment a kedve az ismerkedéstől.
Vágólapra másolva!

A 35 éves Ansa Edim lemondott a férfiakról, miután 28 évesen elvált, majd néhány éven belül eljegyezte őt egy másik férfi, ám ez a kapcsolat sem végződött szerencsésebben.

Ansa 22 évesen az első emberhez hozzáment, aki megkérte a kezét.

A férfi nem volt más, mint a középiskolai barátja, akivel már ekkor 4 éve együtt voltak.

2011-ben összeházasodtak, ám 6 évvel később elváltak.

A nő ekkor társkeresőkön kezdett nézelődni, hogy megtalálja új párját. Mindezt úgy, hogy korábban soha nem randizott.


Provided by

Két évvel a válása után megismerte második párját, egy 30 éves ügyvéddel. Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, majd 2020 áprilisában, a pandémia idején eljegyezték egymást.

Ám Ansa hamar rájött, hogy nem ez az a férfi, akivel elképzeli az életét, ezért 2021-ben felbontotta az eljegyzést.

- mondta Ansa.


Provided by

A nő szakítása után utazgatásba menekült, hogy elterelje gondolatait.

Otthagyta marketingszakértő munkáját, és nekivágott a nagyvilágnak.

Az elmúlt két évben bejárta Európát, járt Írországon, Izlandban, Németországban és az egyesült Királyságban is. A megtakarításait pedig azzal egészítette ki, hogy profi mesemondóként lépett fel több helyen is.

Kipróbált néhány társkereső alkalmazást is, pusztán kíváncsiságból,

és csodálkozva tapasztalta, hogy mennyire máshogy működnek ezek Európában, mint Amerikában. Ekkor azonban még mindig nem volt biztos benne, hogy feleségül akar menni bárkihez is, annak ellenére, hogy két férfitól is kapott komoly ajánlatot, és többen is udvaroltak neki. Meglepve tapasztalta, hogy ennyire népszerű a férfiak körében, hiszen teltebb alkatú nőként korábban tele volt önbizalomhiánnyal. Ám hamarosan szembesült vele, hogy ez semmiféle hátrányt nem jelent a kapcsolataiban.


Provided by

Ansa rövid időre visszament Washingtonba, ám szeptemberben kedvet kapott ahhoz, hogy meglátogassa Skóciát.

A hotelben eltöltött utolsó napján az egyik társkereső alkalmazáson keresztül megismerkedett egy David Michael nevű, 30 éves zenész férfival,

aki azonnal felajánlotta neki, hogy vacsorázzanak együtt.

Ansa először vonakodott a személyes találkozótól, ezért azt mondta a férfinak, hogy megfázott, és inkább a hotelben töltené az estét. Ám a férfi kitartó volt, így folytatták a levelezést, David pedig hajnali 1 órakor felajánlotta, hogy meglátogatja őt a hotelban.

A friss pár úgy döntött, egy hetet töltenek együtt Izlandon, ugyanis az közel egyenlő távolságra volt mindkettőjük szülőföldjétől.

- mondta boldogan a lány.

Azóta rendszeresen találkozgatnak úgy, hogy ehhez két kontinensen keresztülutaznak, miközben remekül érzik magukat, a köztük lévő több ezer kilométernyi távolság ellenére is.

Forrás: Mirror