Többen súlyosan megsérültek egy veszélyes trambulinparkban

Hat órát töltött az óceánban a fiú, most felébredt a kómából kóma gyerek kórház gyerekkéz
Az egyik 12 éves fiút súlyos hasi sérülésekkel szállították a Huszti Járási Kórházba (illusztráció).
Vágólapra másolva!
A trambulinokkal felszerelt Flip Out Chester tulajdonosai 2 év börtönbüntetést kaphatnak, miután több százan megsérültek az ugrálás során. Sokan súlyosan, 11 embernek eltört a gerince.
Vágólapra másolva!

A Flip Out Chester vezetői a Tower Jump különlegességgel hívták fel magukra az emberek figyelmét. Az ugrató lehetővé tette a látogatók számára, hogy 4 méter magasból egy habszivaccsal töltött lyukba ugorjanak. A sérülések száma azonban olyannyira megnőtt az attrakció miatt, hogy 2016 és 2017 között az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálatának ortopédiai sebészei vizsgálatot indítottak a szórakozóhely ellen.

Mindössze 7 hét alatt több százan sérültek meg a trambulinparkban, akik közül 11 embernek eltört a gerince.

A két tulajdonos, David Shuttleworth és Matthew Melling, bűnösnek vallotta magát a tavaly novemberben megrendezett tárgyaláson. Az NDTV beszámolója szerint akár két évet is kaphatnak.

A trambulinpark most egy másik franchise alatt működik. A balesetekkel kapcsolatban elmondták, hogy a sérüléseket egy adott berendezéshez okozta (a Tower Jump), amit azonnal lezártak. Hozzátették, hogy azóta rengeteg változás történt, hogy biztosítani tudják a látogatók biztonságát.

A címlapi kép illusztráció!

Forrás: NDTV World